Corona hygiëne protocol

Wij dragen in onze professionele kapsalons zorg voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze klanten en haarstylisten. Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, zoals beschreven in ons corona hygiëne protocol. Om deze arbeidsintensieve maatregelen te garanderen, hanteren wij tijdelijk een corona hygiëne toeslag van € 2,00 per klant. Hieronder leest u meer over het protocol.

onze hygiëne regels

1. Elke klant checkt vooraf in, bij voorkeur online of telefonisch, wij registreren uw contactgegevens zodat wij u zo nodig later kunnen bereiken.

2. Uw haarstylist doet een intake om te bespreken of u gezondheidsklachten heeft die kunnen duiden op corona, in dat geval bent u niet welkom.

3. Uw haarstylist en uzelf dragen beiden gedurende de gehele behandeling een mondkapje. Indien nodig verstrekken wij u een mondkapje. Het gebruik van wegwerpmondkapjes wordt aangemoedigd.

4. Bij aankomst in de salon desinfecteert u uw handen met hydroalcoholische gel. Herhaal dit zo vaak als u wilt.

5. Uw haarstylist desinfecteert en wast zijn/haar handen continu en voor en na iedere klant.

6. Na elke klant worden gereedschap, werkplek, kapstoel en wasunit gereinigd. Gedeelde ruimtes in de salon worden ieder uur schoongemaakt.

7. Elke klant krijgt een schone kapmantel en handdoek. Na uw bezoek wassen wij deze op 60℃.

8. We bewaren altijd 1,5 meter afstand onderling en beperken het aantal klanten in de salon tot maximaal 1 per 5 m2.

9. Betaal uw behandeling zoveel mogelijk contactloos.

Om de gezondheid van zowel onze klanten, als het personeel van Cosmo Hairstyling te beschermen, vragen wij je om met (lichte) klachten thuis te blijven. Indien je kort voor je afspraak klachten krijgt, verzoeken we je om de afspraak te verzetten naar een andere datum. Dit kun je gemakkelijk doen door contact op te nemen met de desbetreffende salon.