Dé producten die je haar meer volume geven

05 oktober 2015

Zou je graag meer volume in je fijne haar willen? De volumeboosters van Sebastian zijn het geheim achter een do met lekker veel beweging. Bekijk snel met welke haarproducten jij haar met ongekend veel volume krijgt!

HAAR MET OOMPH

 

Hoe een volumineuze haardos eruit ziet? Kijk eens naar de ladies hieronder. Het haar is vol, krijgt een subtiele speelse slag en oogt vooral aan de bovenzijde iets boller. Als je op zoek gaat naar producten voor volume in het van belang dat je producten uitkiest die je haar ‘’grip’’ geven. Want hoewel producten zoals serums en olie je haar super shiny maken en onmisbaar zijn voor gezonde punten, is dat toch net weer andere koek dan haarproducten voor volume. En ben je dan toch bezig om volume in je haar te creëren? Gebruik dan de Rhassoul Volume Oil van Fuente.

INDRUKWEKKEND VOLUME IN JE HAAR

Volume booster 1: Sebastian Volupt Shampoo & Conditioner

Heb je fijn haar en wil je écht indrukwekkend volume in je lokken? Dan is de Volupt shampoo van Sebastian het perfecte product voor jou. Dankzij de kleine, revolutionaire, kussenachtige deeltjes krijgt je haar een geweldige oomph. De deeltjes zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat je haar zacht aanvoelt en een glans krijgt waar je u tegen zegt.  Fijn: ook veilig voor gekleurd haar.

De truc? Masseer de shampoo goed in op nat haar, om het rijke schuim te activeren. Spoel het uit en breng daarna de Sebastian Volupt Conditioner in.

Volume booster 2: Thickefy Foam

De liquid-to-foam lichtgewicht haarverdikker van Sebastian: de Thickefy Foam. Dit wondergoedje voor dik en volumineus haar houdt je fijne haar gewichtloos in model. Hoe je het gebruikt? Breng het in op handdoekdroog haar met een warmtestyled (denk aan een föhn, terwijl je het omhoog borstelt) voor nog meer volume, zonder dat je haar zwaarder wordt. Scrunch je het liever in droog haar? Dan krijgt het haar extra textuur en hold.

Volume booster 3: Sebastian Volupt Spray

Met de Sebastian Volupt Spray is je haar verzekerd van optimaal volume met een zachte uitstraling. De truc is om het op de haaraanzet aan te brengen, want pas dan krijgt je haar een fenomenale oomph. Voor een indrukwekkend resultaat gebruik je het liefst ook nog de Sebastian Volupt Shampoo & de Volupt Conditioner. Hoe je ‘m gebruikt? Schud de spray eerst om de 2-fasenformule te activeren. Breng het vervolgens aan op vochtig haar en fohn het voor extra body.

Nieuwsgierig naar deze haarproducten voor volume? Stap dan binnen bij een van onze salons, vraag ernaar bij onze stylists & go get volumized!

Book here your appointment