Werken bij de mooiste kappersketen, in Utrecht en het Gooi

Wil jij ook werken bij Cosmo Hairstyling, de mooiste kappersketen van Nederland? Op deze pagina leggen we je uit: wat Cosmo Hairstyling zo uniek maakt, welke functies er zijn binnen onze salons en welke opleidingsmogelijkheden we bieden. Enthousiast geworden? Bekijk direct welke vacatures er momenteel openstaan bij Cosmo Hairstyling in de regio Utrecht en het Gooi; bijvoorbeeld in Hilversum, Huizen, Laren en natuurlijk Utrecht.

De werkwijze van Cosmo Hairstyling

Al sinds 1986 is Cosmo Hairstyling de meest toonaangevende kappersformule van Nederland. Een formule waarbij we de klanten in de watten leggen. Met liefde en passie voor ons vak nemen we bij Cosmo Hairstyling de tijd voor al onze klanten en laten we hen ervaren wat mooi haar met je doet. Als geen ander begrijpen we dat je je mooier én vooral zelfverzekerder voelt met mooi en gezond haar. Dat is dan ook ons doel, voor al onze klanten! Onze slogan:

“We believe that beauty makes you strong”.

Cosmo Hairstyling

Functieprofielen

Wil jij werken of stage lopen bij de mooiste kappersketen van Nederland? Now is your chance!

Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou! Hieronder vind je een selectie van de verschillende functies die er binnen onze salons zijn in de regio Utrecht en het Gooi.

 

Hairstylist (Allround)

Als Hairstylist (Allround) / Kapper ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, knippen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden als Hairstylist het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten, de verkoop van producten voor thuisgebruik en het plannen van salonwerkzaamheden.

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Bij Cosmo bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf.

Wil je ook werken bij de mooiste kappersketen van Nederland? Bekijk hier alle vacatures voor de functie Haarstylist (Allround)

 

Student BOL/BBL | Leerling Kapper

Ben jij eerstejaars leerling aan een kappersopleiding of wil je graag een kappersopleiding gaan volgen?

Als Junior Stylist A ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden als Junior Stylist A het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten en de verkoop van producten voor thuisgebruik.

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Bij Cosmo bieden we een goed start salaris en geven we je de tools om jezelf te ontwikkelen tot hair expert in een snel groeiend bedrijf.

JUNIOR HAIRSTYLIST BBL 2e/3e JAARS

Ben jij tweedejaars leerling aan een kappersopleiding ? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de rol van Junior Stylist B ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Daarnaast zijn je werkzaamheden het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten en de verkoop van producten voor thuisgebruik.

Samen met je collega’s streef je ernaar om iedere klant nét dat beetje extra te geven. Dit doen jullie door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant daarmee een ultiem relax moment voor zichzelf, door een persoonlijke benadering en service.

Bekijk hier alle vacatures voor BOL/BBL – Leerling Kapper & Junior Haarstylist

 

Franchisenemer bij Cosmo Hairstyling

Als franchisenemer bij Cosmo Hairstyling ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen kapsalon binnen de Cosmo Hairstyling formule. Je bent een gedreven en gepassioneerde professional die graag klanten in de watten legt en hoogwaardige en luxe kappersdiensten levert met behulp van de Cosmo hair Essentials producten van Cosmo Hairstyling. Bij Cosmo Hairstyling krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een kappersformule in het hoge segment waar klanten in luxe worden ondergedompeld. Je wordt ondersteund door PVNL en krijgt toegang tot trainingen, marketingondersteuning en de hoogwaardige Cosmo Hair Essentials producten om je te ondersteunen bij het behalen van succes.

Lees hier meer over franchisen bij PVNL

 

Cosmo Hairstyling salon

Waarom Cosmo Hairstyling?

In een warme omgeving en een persoonlijke setting laten we onze klanten voelen hoe mooi ze zijn en geven we ze de aandacht die zij verdienen. Ieder mens is uniek en heeft een andere behoefte, daar spelen wij bij Cosmo Hairstyling op in. Onze merkwaarden onderschrijven dat unieke gevoel:

Persoonlijk: Het allerbelangrijkste waar we elke dag aan werken is het gevoel dat we onze klanten geven. We zijn vastberaden om de individuele schoonheid te benadrukken met een look die het beste past.

Premium experience: Onze klanten hechten aan kwaliteit. We zorgen ervoor dat de klanten ‘quality time’ beleven in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij de klant van alle gemakken wordt voorzien. We geven iedere klant een ‘high- end’ ervaring.

Lifestyle: Sterk en gezond haar is een belangrijk onderdeel van de ‘daily lifestyle’, Niet alleen willen we de klant in de Cosmo-salon een ultieme ervaring meegeven. Ook willen we de klanten inspireren met tips om, ook thuis, het beste uit het haar te halen.

Hair experts: We werken bij Cosmo Hairstyling met getalenteerde mensen. Zij helpen ons groeien en wij helpen hen het beste uit zichzelf te halen en zichzelf te overtreffen.

Vooruitstrevend: Wij zijn de voorlopers in de kappersbranche. Niet alleen zijn we op de hoogte van de nieuwste en aankomende trends, we blijven altijd verrassen. We dagen onszelf elke dag uit om onze klanten de ultieme klantervaring te laten beleven.

Out there: ‘We are out there’, oftewel onze visie blijft niet beperkt tot Nederland. We laten ons juist inspireren door wereldsteden. De wereld om ons heen fascineert ons. Daarom kijken we naar internationale trends in fashion, beauty en allerlei events. Die invloeden zie je terug bij Cosmo Hairstyling.

 

Vacatures

Wil je ook werken bij de mooiste kappersketen van Nederland in Utrecht en het Gooi? Bekijk onze actuele vacatures in de regio Utrecht en het Gooi; bijvoorbeeld in Hilversum, Huizen, Laren en natuurlijk Utrecht.

Ons opleidingspad

Wij weten -uit eigen ervaring- dat iedereen zo snel mogelijk aan de slag wil gaan om datgene te doen en te leren wat ze leuk vinden, namelijk klanten mooi maken en jezelf blijven ontwikkelen! Cosmo Hairstyling geeft je met het opleidingspad de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in samenspraak met jouw Franchisenemer. Samen stippel jij je ambitie tot uit een duidelijk opleidingsplan.

Training
Trainingen volgen we om ervoor te zorgen dat jij een goede Haarstylist wordt en/of blijft. Deze worden bij ons aangeboden op verschillende manieren en momenten. Dit kan online zijn, op locatie in de salon, op locatie bij onze ProvAcademy of bij eén van onze leveranciers. Trainingen worden overdag gegeven, in de avonduren, onder werktijd of soms in je vrije tijd. Dit gebeurt altijd in overleg met jou en je werkgever.

School
Volg jij nog een schoolopleiding, dan kan het zijn dat je andere technieken leert of met een ander blok bezig bent dan wat je in de salon aan het trainen bent. De methodieken die we bij Cosmo Hairstyling hanteren, zijn technieken uit de praktijk en altijd up-to-date. De technieken van school zijn vaak klassieker van vorm. Uiteraard helpen wij je ook met je schoolopdrachten en stemmen we samen af wat je het beste kan leren op welk moment. We hebben ook verschillende samenwerkingen met bekende MBO opleidingen, met interessante extra’s zoals stage- en/of baangarantie.

Lees er hier meer over.

Herintreder
Leuk dat je alsnog je droom gaat waarmaken: creatief bezig zijn met haar en mensen blij maken! Ook voor de herintreders geldt dat we via de Cosmo Hairstyling methodiek een opleiding op maat aanbieden. Het samenstellen van jouw opleidingspad doen we in goed overleg.

Professionele haarproducten

Bij Cosmo Hairstyling leggen we de klant graag in de watten. Daarvoor werken we natuurlijk met beste kappersproducten van de volgende toonaangevende merken:

• Hair Essentials by Cosmo Hairstyling
• Kérastase
• L’Oréal Professionnel
• Olaplex
• Fuente
• Superli
• The Soap Pharmacy

Hair Essentials by Cosmo Hairstyling

Bij Cosmo Hairstyling zijn we ontzettend trots op onze eigen productlijn; Hair Essentials by Cosmo Hairstyling. Om onze klanten een goed en verzorgd gevoel te geven hebben wij, de hair experts van Cosmo Hairstyling, onze kennis gebundeld en onze eigen professionele haarproductenlijn ontwikkeld. Onze productlijn sluit feilloos aan bij onze Cosmo Hairstyling formule, waardoor de klant, maar ook jullie als Stylist, het echte Cosmo-gevoel kunnen ervaren en beleven. De Hair Essentials kun je onderverdelen in 3 categorieën: – Care – Styling – For Men. De producten worden in de salon gebruikt en zijn ook te koop voor thuisgebruik.

Verkrijgbaar in onze salons en in de webshop.

Hair Essentials

Kérastase

Solliciteren naar een baan of stage bij de mooiste kappersketen van Nederland?

Nieuwsgierig geworden naar de vacatures bij Cosmo Hairstyling? Bekijk hier de actuele vacatures in de regio Utrecht en het Gooi; bijvoorbeeld in Hilversum, Huizen, Laren en natuurlijk Utrecht en solliciteer direct.