Nice to meet you!

Ervaar wat mooi haar met je doet door de hairexperts van Cosmo Hairstyling. Bij je behandeling leggen we je helemaal in de watten en maken we een look die past bij jou!

Speciaal voor nieuwe klanten hebben we nu een aantrekkelijke kennismakingsdeal, zodat je de Cosmo Experience voor de eerste keer kunt ervaren.  Wat houdt dit in? Bij je eerste bezoek aan Cosmo Hairstyling;

  • wassen we je haar met een heerlijk ontspannen wasmassage
  • verzorgen we je haar met een conditioner
  • knippen we het haar passend bij jouw wensen
  • stylen we het haar mooi in model

 

voor slechts €35!

 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om je in onze salons te ontvangen!

 

Hoe maak je gebruik van deze kennismakingsdeal?

Maak een afspraak of kom langs bij een Cosmo salon bij jou in de buurt. Print de voucher hieronder uit of download de voucher op je telefoon. Vervolgens hoef je bij binnenkomst alleen maar de voucher te laten zien aan een van onze stylisten en wij laten jou na afloop weer stralend de deur uit gaan!

 

Laat onderstaande afbeelding zien in de salon:

 

Voorwaarden: Deze kennismakingsdeal is alleen geldig voor nieuwe klanten die nog niet in ons kassasysteem geregistreerd staan (dubbele registratie is uitgesloten). De aanbieding is geldig voor zowel mannen als vrouwen en alle haartypen en lengtes. Niet in combinatie met andere acties, niet inwisselbaar tegen contanten en eenmalig per klant te gebruiken. Geldig t/m 30 oktober 2020.