9
Kim Staal-Groot

19 september - 2020

Ze gaf me echt het gevoel te begrijpen hoe ik mij voelde en heeft precies gedaan wat ik nodig had.
10
Anoniem

13 september - 2020

Loved the salon, very sleek and stylish. Stylists were all so friendly and accommodating, gave great advise and did a fantastic job! Will definitely return!
10
Diana Kok

13 september - 2020

Iedere twee maanden stap ik meer dan tevreden de deur weer uit. Alles klopt in deze salon!
8
Anoniem

10 september - 2020

Erg goede service, er is goed geluisterd naar wat ik wou en ik heb zelfs advies gekregen.
9
Anoniem

14 augustus - 2020

Anahit was wonderful. She was knowledgeable, helpful and full of tips. Knew exactly what my hair needed. Very very pleased with the end results. will definitely keep coming back.
10
Anoniem

13 augustus - 2020

Het voelt voor mij altijd erg prettig dat de tijd voor je wordt genomen. De gastvrijheid en deskundigheid van de stylist is super. Het enige wat ik wel onnodig vind is de corona toeslag bovenop de behandeling.
10
Jose de de Boer

11 augustus - 2020

Anahit is een topstylist: heel deskundig met kleuren en knippen maar ook gastvrij en vriendelijk. De salon is mooi en overzichtelijk. Mijn haar perfect en blij de deur uit.
10
Anoniem

21 juli - 2020

Een fijne salon met zeer vakkundige stylisten.
8
Anoniem

18 juli - 2020

Heel goed gedaan..
8
Cecile van Beurden

17 juli - 2020

Ik ben erg tevreden over het resultaat en de kapster, ze was erg vriendelijk en behulpzaam en het resultaat is top! Ik kreeg producten (maskertje, invlechten e.d.) aangeboden en zou het dan fijn vinden als iemand gelijk de prijs erbij vertelt, ipv eerst de vraag los. Zo is het gelijk duidelijk waar ik ja op zeg en wat de kosten dan zouden zijn. Bijv voor 10 euro kan ik een masker in je haar doen, ipv wil je een masker en dan als ik al een antwoord geef de kosten pas noemen. Dus dat is een tip. Verder ben ik helemaal tevreden!