7
Anoniem

15 april - 2021

Ik ben blij hoe mijn zoon geholpen is en over het eindresultaat. Prijzen zijn met elke lockdown gestegen en nu ook nog eens 2 euro er bovenop voor hygiëne maatregelingen. Dat vind ik belachelijk hoog. Ging mijn salaris maar zo snel ophoog :-)
9
Romy

15 april - 2021

Ik kende de styliste persoonlijk maar de salon ervaring was uiteindelijk nog beter dan verwacht. Ik kreeg wat lekkers te drinken en de styliste vroeg duidelijke vragen over wat ik wilde met mijn haar. Uiteindelijk ook tevreden met het resultaat
9
Danielle Molenkamp

15 april - 2021

Super tevreden over de behandeling en het eindresultaat. Enige minpuntje is dat ik een tijdje moest wachten omdat ze was uitgelopen met de vorige klant.
8
Joanne Nijland

13 april - 2021

Voor de behandeling wist ik niet precies wat ik wilde. De styliste heeft me echter super goed aanbevelingen gegeven. Daarna heeft ze het ook gestyled en met enthousiasme een duidelijke uitleg gegeven over hoe ik het zelf kan doen. Met een erg tevreden gevoel naar huis gegaan ☺️
10
Marit Berghuis

13 april - 2021

Door mijn verhuizing was ik opzoek naar een nieuwe kapster in de buurt en zo kwam ik uit bij Cosmo. Ik vind het altijd toch spannend hoe een kapster is ej hoe diegene te werk gaat met je haar. Ik ben geknipt door Gaby en kan alleen maar zeggen hoe lief, maar ook vakkundig zij is. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en kom zeker na de zomer terug voor een haarkleuring!
8
Monique Eijkemans

13 april - 2021

Fijn geholpen, Absoluut tevreden. Tot de volgende keer, groetjes monique
10
anja van ijzendoorn

12 april - 2021

Heel fijn geholpen. Was echt een rust moment voor mij. Het eindresultaat was heel mooi.
10
Anoniem

12 april - 2021

Super Servicegericht/geknipt, tevens relaxed op/voor de zondag
8
Charlotte

11 april - 2021

Heel blij met het resultaat. Mijn haar wordt niet altijd goed geknipt maar ging nu helemaal happy weg. Ook mooi in model gebracht. Ik kom zeker weer terug!
10
M van der Vaart

11 april - 2021

Jullie zijn toppers, wij gaan altijd blij naar huis met zen vieren 🙏