8
Anoniem

25 september - 2021

Goed geadviseerd en goed geknipt
10
Elizabeth Arga

24 september - 2021

Nou heb nooit problemen met Cosmo Gast vryheid en altijd ben ik tevreden Geen woorden meer om te zeggen. Perfect goede behandeling. Ga zo door .
8
Anoniem

24 september - 2021

Jullie personeel is prima, de geboden produkten en diensten ook. Maar de prijs blijft wel een issue. De koopkracht van de gemiddelde consument is ook gezakt, het maakt de consument denk ik kritischer over keuzes. Zou een goede marketingstrategie zijn om hier wat voor te bedenken. Hoog segment tegen keuze opties voor gemiddeld segment met iets minder luxe. Want de basis luxe is ook al vrij aan de hoge kant. Cursussen voor kapsters zijn wellicht ook tussentijds stilgelegd vanwege corona of van mindere kwaliteit. Ik ben tevreden, kan het makkelijk betalen, maar sta er wel kritisch in.
9
Sam

23 september - 2021

Heel erg blij met het advies en natuurlijk het eindresultaat.
10
Anoniem

23 september - 2021

Het salon kan wel een opknappertje gebruiken. Aan de andere kant, het winkelcentrum zijn ze aan het verbouwen.
9
Anoniem

22 september - 2021

Hallo, Ik kom al jaren bij Kim, zij is de beste!
8
Anoniem

20 september - 2021

Helemaal fijn
8
Lies v Vermons

20 september - 2021

Werd prettig geholpen en was blij j met het resultaat
7
Anoniem

20 september - 2021

Vond het eens beetje raar dat ik alleen in de zaak was en al die kappers gingen roken. Beetje amateuristisch was dat. Ook was de kapper gericht op verkopen van producten van jullie winkel (wat ik begrijp), maar een goeie verkoper weet hoe je dat subtiel doet. En ze wist niet hoe ze met krullend haar om moet gaan.
3
Anoniem

19 september - 2021

Heel simpel, zonder enige poespas, puntjes knippen voor 50,- dat is me te veel. Het knippen duurden enkele minuten en verder was het vooral wat wassen, kletsen en föhnen. Bij andere kappers denken ze dan wel wat meer mee over een model en besteden ze er meer zorg aan OF is het goedkoper. Stylist was wel vriendelijk, geen klacht naar hem toe.