COVID-19

Beste klant,

Bij Cosmo Hairstyling staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het Coronavirus (COVID-19), volgen we de richtlijnen van het RIVM en nemen extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa’s, handgrepen en het kappersgereedschap meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts.

Hoe kun jij ons helpen?

  • Heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij je om je bezoek aan onze salon uit te stellen.
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos en volg onze andere richtlijnen op het gebied van hygiëne.

De meeste van onze salons blijven vooralsnog open. Vanaf deze week hanteren we echter aangepaste openingstijden. Bekijk hieronder een overzicht met de actuele openingstijden per salon.

We blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent. We zijn trots op onze salons en onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.

Vriendelijke groet,

Cosmo Hairstyling

Overzicht gesloten salons

Salonnaam Dinsdag 20 maart
Cosmo Hairstyling Zaandam Dicht