Claim your spot!

We leven op dit moment in onzekere tijden. De tijdelijke sluiting van onze Cosmo Hairstyling salons ten gevolge van Covid-19 (corona) is verlengd tot in elk geval 20 mei. Graag bieden wij je nu al de zekerheid om als eerste een plekje in onze salon te bemachtigen. We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten tot je haar weer mooi gemaakt kan worden. Daarom bieden we je aan om op onze servicelijst te komen, zodat je zeker bent van een afspraak zodra wij weer open mogen. Claim your spot now!

Hoe kom je op onze servicelijst?

Klik op onderstaande link om jezelf in te schrijven op onze servicelijst. Zodra wij weten wanneer onze salons weer open mogen, nemen we direct telefonisch contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Dan zullen wij ook jouw behandelwensen bespreken en inboeken.
We kunnen niet wachten om je haar weer mooi te maken.
We hope to see you soon!

Corona hygiëne maatregelen

Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, waarmee wij jou én onze haarstylisten, gezondheid, hygiëne, veiligheid en kwaliteit garanderen. Achter de schermen zijn we heel druk bezig om alle voorbereidingen hiervoor te treffen. Binnenkort hoor je meer over ons hygiëne protocol, zodat jij met een gerust hart veilig naar de kapper kunt gaan.