How to rock beach waves

09 mei 2016

Of het nu hoogzomer is en je op het strand vertoeft of dat je een leuk feestje voor de boeg hebt; beach waves zijn áltijd een goed idee. We laten je zien op welke manieren je beach waves op z'n chicst kunt rocken.

casual wavy kapsel

Who doesn’t love beach waves? Golvend haar geeft iedere look in een handomdraai die verleidelijke coupe vol nonchalance. Maar hoe creëer je nu zo’n casual wavy kapsel? We vertellen het je hieronder.

Zo creëer je beach waves

STEP 1 – Spray waar nodig op de aanzet van het haar de lengtes een klein beetje in met een surfspray voor meer stroefheid en body.

STEP 2 – Verdeel het haar in een onder en bovengedeelte door een horizontale scheiding te trekken en voorzie je haar van Sebastian Shine Define voor een goede hold. Plaats je krultang verticaal en creëer pluk voor pluk een krul. Tip: zet de plukken vast met lange klemmen om ze goed af te laten koelen.

STEP 3 – Gebruik vervolgens je handen als kam om de krullen los te maken, en zet alleen waar nodig een borstel in. Spray vervolgens nog wat surfspray op de lengtes en föhn je lokken terwijl je met je handen lichtjes kneed. Et voilá: you got yourself some beach waves!

Zou je ook wel zo’n mooie haardos vol beach waves willen? Boek dan vandaag nog een Cosmo Touch-up en wordt in 15 minuten perfect gestyled.