Deze haar tutorials zijn jouw redding voor het perfecte feestkapsel

21 december 2016

Tijdens het einde van het jaar wil je op kapselgebied natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. En dan heb je het liefst ook nog eens een gestylde look die én heel stylish is en niet al te ingewikkeld is om zelf te fabriceren. Cosmo is here to help. We maken een verzameling van onze fijnste tutorials voor het perfecte kerstkapsel.

Een stijlvolle look in een handomdraai

De feestdagen zijn druk zat, dus snappen we heel goed dat je dan even geen tijd hebt om uren aan je kapsel te spenderen. No worries, wij hebben een selectie gemaakt van onze meest handige tutorials die je lokken in een mum van tijd omtoveren tot een feestelijke hairdo. Scroll naar beneden, kies je favoriet en work it.

1. ZigZag Party Look

Wil je dit jaar écht eens een verpletterende indruk maken? Dan is de ZigZag Party Look jouw kapsel. En hoewel dit blikvangende lookje er misschien best ingewikkeld uitziet, is de look met behulp van onze tutorial eenvoudig bij jezelf te creëren.

2. CLASSIC PARTY LOOK

Wil je er iets chicer bijlopen tijdens Nieuwjaarsavond? Met deze classy updo rock jij ongetwijfeld ieder decemberfeestje.

3. Bohemian Updo

Als je een partyproof kapsel zoekt zit je met deze Bohemian Updo meer dan goed.
Feestelijk, romantisch, maar toch ook een tikje casual.

4. The Perfect Ponytail

Iets eenvoudiger, maar daarom zéker niet minder stijlvol is The Perfect Ponytail. In de handige tutorial zie je hoe je zelf zo’n perfecte staart kunt maken. Eentje die dus wél de hele nacht goed op z’n plek blijft.

5. Easy Ponytail

Wil je het tijdens de feestdagen niet té veel uit je comfort zone, maar desondanks met een look flaneren die je de nodige complimentjes oplevert? Dan biedt de Easy Ponytail met een gevlochten twist uitkomst.

Een speciale gelegenheid voor of na de feestdagen op de planning en laat je de styling van je lokken liever over aan een Cosmo stylist? Boek dan vandaag nog een Cosmo Touch-up. Met deze stylingsservice wordt je haar namelijk in slechts 15 minuten tot in de puntjes gestyled in een look naar keuze.

Te koop in onze salons

Maak je behandeling compleet met deze aanbevolen verzorgingsproducten!

Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!