Metal Detox: dé kleurinnovatie!

17 juni 2021

We are color experts! Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken én daarom werken wij ook graag met de beste producten. Metal Detox is een baanbrekende innovatie van L’oréal Professionnel om een nog langduriger en mooier kleurresultaat te behalen. En bovendien helpt deze behandeling de kans op haarbreuk aanzienlijk te verminderen. Benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn over Metal Detox? Wij leggen het aan je uit!

Hoe werkt Metal Detox?

De naam zegt het eigenlijk al. In ons haar is metaal aanwezig, de hoeveel is afhankelijk van de waterkwaliteit van de plek waar je woont en van de haarporeusiteit. Deze metalen kunnen tijdens het (ont-)kleuringsproces een reactie geven en haarbreuk veroorzaken. Metal Detox dringt de haarvezel binnen en verwijdert de metalen in het haar. Je zou deze behandeling kunnen zien als een ontgifting voor je haar van deze metalen. Het resultaat? Een kleur die nog meer nuances laat zien en langer houdbaar is.

De behandeling

Onze stylist behandelt het haar vóór het kleuren of ontkleuren met Metal Detox. Dit zorgt ervoor dat de metalen die in het haar aanwezig zijn worden geneutraliseerd. Na de kleuring wordt het haar met de Metal Detox reinigende shampoo gewassen en met de Metal Detox verzorging behandeld. Dit zorgt voor een optimaal resultaat, waarin het haar volledig wordt gedetoxt en waarmee wordt voorkomen dat metaaldeeltjes weer snel terug komen in het haar. Zo blijft je haar beschermd en je kleur langer optimaal met een bewezen resultaat van 87% minder kans op haarbreuk en een 100% betrouwbaar kleurresultaat.

Metal Detox voor Thuis

Om ervoor te zorgen dat ook na de behandeling dat je haarkleur niet vervaagd of dat het haar dof wordt, kun je thuis je haar behandelen met de Metal Detox Shampoo en het Masker. Dit biedt tot 93% bescherming tegen UV-blootstelling voor een beter kleurbehoud, zélfs voor de meest kwetsbare kleuren & reflecties.

Klaar om het zelf te ervaren?

Nóg meer resultaat na je kleurbehandeling en langer genieten van het resultaat: probeer Metal Detox ook zelf! De Metal Detox behandeling en producten vind je in alle Cosmo Hairstyling salons. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met een salon bij jou in de buurt of boek je afspraak online!