Dit zijn de spring/summer haartrends voor 2021

06 mei 2021

Ein-de-lijk, de lente is hier! Warmere temperaturen, lekker naar buiten... Na alle kou zijn we wel toe aan wat warmte en voorjaars feelings. En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe look bij. Wij helpen je om straks weer on trend voor de dag te komen met met dé spring & summer hairtrends voor 2021!

The Lob & Bob

Lobkapsels en bobkapsels gaan we dit voorjaar veel zien. Of je nu gekruld of steil haar hebt, met een bob kun je alle kanten op. Doordat lobkapsels nog redelijk lang zijn, bestaat er ook de mogelijkheid om je haar op een prachtige manier te kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een balayage! Bij deze unieke kleurtechniek wordt de kleur met vegen aangebracht, wat zorgt voor een natuurlijk overgangseffect.

Split dye

De tweede grote trend van dit moment – en misschien ook wel de meest opvallende – is de split dye. Deze funky haarstijl verandert jouw huidige coupe in een ware eyecatcher. Bij de split dye wordt er namelijk slechts één kant van je haar (vanaf je middenscheiding) gekleurd. Het resultaat? Een hele kleurrijke en uitdagende look!

Bron:Pinterest

Money Piece

Wat je ook steeds vaker bij een lobkapsel ziet, is de money piece. Hierbij worden alleen de contouren van het haar opgelicht. De money piece omlijst als het ware je gezicht, waarbij alleen de voorste plukken gekleurd of geblondeerd worden.

Curtain Bangs

Deze look is niet weg te denken komend voorjaar! Toch is deze bijzondere pony een echte klassieker. Denk bijvoorbeeld aan icoon Brigitte Bardot die van deze subtiele en sexy pony echt haar handelsmerk maakte. De naam Curtain Bang zegt het natuurlijk al, je lokken vallen als het ware als een gordijntje om je gezicht. We love it!

The pixie

Dit korte kapsel lijkt ieder jaar terug te komen en dat is zeker niet zonder reden! Deze veelzijdige, korte coupe kenmerkt zich door de korte zij- en achterpartijen met microbangs, waardoor je mooie gezichtsvormen extra worden benadrukt. The pixie is een supervrouwelijke look, waarmee je gegarandeerd zal opvallen!

Ben jij klaar voor jouw frisse lente look? Maak direct je afspraak en kom langs bij jouw favoriete salon! Onze stylisten adviseren je graag over de nieuwste trends!