De leukste festival haartrends van 2022

01 juni 2022

Ben jij opzoek naar de ultieme festival look van 2022? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de leukste haartrends op een rijtje gezet, zodat jij he-le-maal ready bent om te shinen op jouw favoriete festival! Van lang, natural hair tot een korte bob en trendy accessoires. We gaan dit allemaal voorbij zien komen tijdens het festivalseizoen. Ben je er klaar voor? Dit zijn de 4 festival haartrends die je komende maanden wilt proberen.

Chunky twists

Een van de coolste hair- do’s is de look met de ‘’chunky twists’’. Je kunt de chunky twist vlechten op verschillende manieren dragen. Je kunt kiezen voor verschillende kleinere vlechten, dikke Bob Marley vlechten of juist een glamour look waarin je de chunky twists los draagt. The choice is yours!

Als je kiest voor de glamour look waarin je de chunky twists los draagt, kun je het beste een midden scheiding maken. Zo breng je je vlechten in evenwicht en geeft het je een charmante uitstraling. Daarnaast kan je ook kiezen voor de bekende ‘’space buns’’ dit zijn twee grote knotten. Combineer de space buns met de chunky twists door twee plukken aan de voorkant van je gezicht te laten hangen.


Be Brilliant

Big trend alert! Prachtige diamanten in je haar… ofwel de “Be Briliant look”. Deze geweldige hair-do is makkelijk aan te brengen op ieder haartype. Plak een aantal diamantjes met wat wimperlijn op je mooie lokken. Et voila! Zo ben jij helemaal festival ready om te gaan shinen.


Arts and crafts – Camp Hair

Arts and crafts… what does that mean? Het is eigenlijk heel simpel, denk hierbij aan een haarstijl met tinsels van kralen en veiligheidsspelden in plaats van glitters. Uiteraard hoeven we glitters niet uit te sluiten, want ook die zie je weer komend festivalseizoen voorbij komen. Plaats de tinsel in je haar en zo creëer je heel gemakkelijk een creatieve maar ook stoere look.


Bubble pigtails

De bubble pigtails zijn snel en gemakkelijk te maken en deze look ziet er ook nog is super cool uit. “Pigtails”, dat klinkt kinderlijk, maar er is iets aan deze haarstijl waardoor iedereen, van elke leeftijd, hem kan hebben. Het enige wat je nodig hebt, zijn kleine onzichtbare elastiekjes en een kam. Voor een extra touch kun je extensions toevoegen. Om zolang mogelijk te genieten van de Bubble Pigtails adviseren wij je de Texture spray en Hairspray van Cosmo Hair Essential te gebruiken.

Zelf niet zo handig, maar wel zin in zo’n heerlijke festival hairstyle. Maak dan direct je afspraak en kom langs bij een van onze salons. Onze stylisten adviseren je graag over de nieuwe trends!