De coolste voorjaars cuts voor mannen

30 maart 2016

Hoewel het Pellè-kapsel ook in 2016 nog steeds alom geliefd is bij de gents, is het toch belangrijk om zo nu en dan jezelf even een change of cut te geven. We inspireren je met de coolste men cuts voor het voorjaar van 2016.

Coolste voorjaars cuts voor mannen in 2016

Afgelopen tijd zijn er voor de heren flink wat trends voorbij geflitst. Denk bijvoorbeeld aan de kuif, de pompadour, de opgeschoren zijkanten en last but not least; het nog steeds alom geliefde Pellè-kapsel. In het voorjaar van 2016 krijgen deze looks een frisse twist. Zo zien we veel herenkapsels in de vorm van een fade; een cut die naar boven toe langer wordt. Hét kapsel dus als je een krul of slag in je haar hebt. Het Pellè-kapsel, dat zich kenmerkt door een super strakke scheiding, hoeft dus bij de scheiding niet meer heel opvallend geschoren te zijn, maar mag juist wat fijner worden geschoren. Doe alvast wat lentefrisse inspiratie op met onze selectie van coolste voorjaars cuts voor mannen!

Zou je dit voorjaar ook wel met een nieuwe cut over straat willen? Laat je adviseren door onze stylists of boek alvast een afspraak online.