08 december 2021

Al enig idee hoe je je haar gaat stylen voor de feestdagen? Los, in een knot, krullend of steil… Er zijn zoveel mogelijkheden om je haar zo fabulous mogelijk eruit te laten zien. De ene kiest voor een wat chiquere look en de ander weer voor strak of juist messy. Ben jij er nog niet uit voor kerst 2021? No worries, want wij hebben speciaal voor jou 6 kerst looks geselecteerd! Ben je benieuwd? Pak je borstel en haarspray er maar bij… let’s get ready!

Messy waves

Kom je net uit je werk en moet je je snel klaarmaken voor kerstavond? Dan is de messy wave look echt iets voor jou! Geef je loshangende lokken een mooie slag door een krultang te gebruiken. Om het een wat feestelijker touch te geven, kan je gebruik maken van de Cosmo Hair Essentials Texture spray. De Texture Spray bevat zoutwater, dit zorgt ervoor dat het je haar een spark van volume geeft.

At last but not least, een echte musthave om met kerst te hebben is de Cosmo Hair Essential Hairspray  als finishing touch geeft de hairspray je messy waves een extra boost om de waves zo lang mogelijk en stevig in je haar te houden. Het is natuurlijk kerst dus wat extra volume mag!

Top knot

Heb je een kerstfeestje of een chique diner en besluit je helemaal classy te gaan? Dan komt de Top knot helemaal van pas in jouw geval. Je kan de top knot strak dragen, zodat je meer voor een klassieke look gaat of draag de knot juist wat losser zodat het een messy touch krijgt.

Gebruik hiervoor de Cosmo Hair Essentials Texture Spray om zoveel mogelijk volume en structuur aan te brengen. Gebruik de spray op droog haar om de knot zo stevig mogelijk te laten zitten. Zo ben jij helemaal ready voor de feestdagen!

Made by hairstylist: Zehra – Cosmo Hairstyling Alphen aan de Rijn

Basic ponytail

Less is more! Met een basic ponytail zit je altijd goed. Het is een look die erg elegant is en erg passend is voor de feestdagen. Heb je krullend of steil haar? No worries, want deze prachtige kerstlook is voor iedereen bestemd! Maak een mooie strakke staart en wikkel om je elastiekje een plukje haar. Voor de extra finishing touch, gebruik de Cosmo Hair Essentials Hairspray  voor extra volume en stevigheid. Zo blijft je haar look heel de dag goed zitten.

Made by hairstylist: Kimkyra Brinkerink – Cosmo Hairstyling Velserbroek

Hairclips

Een trend wat heel het jaar blijft en zo ook met de kerst van 2021! De haarclip is een accessoire die je kerstlook he-le-maal afmaakt. Glitters of parels? Alles is mogelijk! Maak een midden scheiding en verdeel je haar voor de helft losjes naar achter. Maak het vast met de haarclip naar jouw keuze en zo heb je binnen een paar minuten de perfecte kerst look!

Made by hairstylist: Sarina Aardenburg – Cosmo Hairstyling Haarlem-Schalkwijk

Braided Updo

Deze Braided Updo is een chique kapsel die je perfect kan dragen naar een kerstdiner! Je hebt geen last van alle haren in je gezicht en het ziet er ook nog eens super fancy uit! Over het algemeen zijn vlechten altijd goed, maar deze haar look maakt het net wat specialer doordat het haar is opgestoken. Onze tip aan jou is om je make-up look zo subtiel mogelijk te houden, zodat alle credits naar je prachtige kapsel gaat.

Tucked in

Je zal vast denken… Wat houdt ‘’Tucked In’’ nou precies in? Het is eigenlijk niet zo moeilijk als je denkt. Deze haarlook heb je namelijk binnen een paar seconden gestyled! Met kerst is het meestal erg koud buiten, waardoor je sneller neigt om een mooie colbert aan te doen. Nu is een van de upcoming trends, om je haar in je colbert of jas te dragen. Het geeft je look een chique uitstraling en het geeft ook nog eens volume aan je haar!

Heb je geen tijd om je haar zelf te stylen, maar wil je wel je look helemaal afmaken met een prachtige look voor de feestdagen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze Cosmo Touch-Up service loop jij binnen 15 minuten onze salon uit met een geweldige haar look. En dit voor maar slechts €15,00.

De Cosmo Touch-Up service kan je ook bij ons online boeken. We love to see you soon.

Vergeet ook niet jouw ultieme kerst haar look met ons te delen!

#Cosmohairessentials #Cosmohairstyling #Cosmotouchup

Get inspired...