Cosmo Hairstyling x LINDA. foundation

01 april 2016

Perfect gestyled worden én ook nog eens het goede doel steunen: samen met LINDA.foundation ontwikkelde Cosmo Hairstyling een speciale Cosmo Touch-up Gift Voucher.

Over linda.foundation

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs wil de foundation meer begrip en positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben door cadeaukaarten aan ze te geven. Vanaf de start in 2013 heeft LINDA.foundation in totaal al 5500 gezinnen gesteund en de komende jaren hoopt LINDA.foundation natuurlijk nóg meer gezinnen blij te kunnen maken. Linda de Mol: “Als je met twee kinderen tachtig euro per week hebt om alles van te doen, en altijd gebukt gaat onder zorgen over geld, reken maar dat dit cadeau dan uit de hemel komt vallen”

cosmo hairstyling x linda.foundation

Reden genoeg dus voor Cosmo Hairstyling om een samenwerking met zo’n mooi doel als LINDA.foundation aan te gaan. Zowel in onze salons als via de LINDA.foundation webshop kun je daarom vanaf vandaag voor €15 een Cosmo Touch-up Gift Voucher * aanschaffen, waarvan per voucher €5 naar de foundation gaat. Je wordt dus met deze speciale Cosmo Touch-up in 15 minuten van een on trend look voorzien, terwijl je ook nog eens het goede doel steunt. Veel mooier dan dat wordt het toch niet?

Wil jij LINDA.foundation steunen door een Cosmo Touch-up Gift Voucher aan te schaffen? Check dan snel je dichtstbijzijnde salon en vraag naar de actie óf koop de voucher online in de webshop van LINDA.foundation!