Cosmo Hairstyling Beverwijk

Breestraat 46 Beverwijk, Tel: 0251-216141 Vandaag open tot 21:00
Book online Onze klanten geven ons een:
8,5

Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Beverwijk. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze Top hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Beverwijk.

 

Openingstijden

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Prijzen

Women
Vanaf €43,-
Bekijk prijzen
Men
Vanaf €29,-
Kids
Vanaf €20,-
Kleuren
Vanaf €25,-
Bekijk prijzen
Bekijk de volledige prijslijst

Dit vinden klanten van ons

Reviews

avatar Anoniem 7,0

avatar T. de Heer 9,0

Ze knipt gewoon goed en vindt ze super vriendelijk. Weet altijd een goed model te knippen, ondanks dat ik mijn haar weer laat groeien en ik echt door die lengte heen moet.

avatar Anoniem 9,0

avatar Anoniem 9,0

Top behandeling door vriendelijke mevrouw. Hou normaal niet van naar de kapper gaan. Maar Simone maakt er een half uurtje ontspanning van.

avatar A. van der Stel 10,0

jullie zijn een hele goede kapsalon, ik ben al jaren bij cosmo. Alleen heel jammer dat de fuentepermenent er uit is.

avatar A. Lafeber 9,0

avatar 76162 7,0

avatar Aad Paardekoper 9,0

Super goed geholpen door Simone.

avatar wim witvoet (vader) 8,0

Gewoon goed

avatar 74901 9,0

avatar rf lourens 10,0

als 64 plusser heb ik geen verstand van stijl gewoon knippen het zit keurig weer in model.

avatar Rens de jong 9,0

Ik vind het altijd erg gezellig en een goede prijs kwaliteits verhouding.

avatar 73980 10,0

Goed en leuk personeel in beverwijk

avatar Roy 10,0

Mijn vrouw en ik komen hier al jaren. Altijd naar tevredenheid geholpen er is nog nooit iets fout gegaan. Sinds 2 jaar word ook onze zoon met al het geduld van de wereld geknipt, hij had wat angst maar sinds kort gaat ook hij met plezier naar de kapper. Super team, niks aan veranderen.. ja loonsverhoging dat dan weer wel ;-)

avatar liona de vries 10,0

Ik ben er voor het eerst geweest. En vind het een goeie zaak. Geeft advies, overlegt wat je wilt met je haar.

avatar Marjolein Niele 10,0

Erg mooie haarkleuring gekregen, volledige make over precies zoals ik wilde.

avatar 71874 8,0

Fijne kapster met goede adviezen. wel wat prijzig.

avatar 0 10,0

Ik word altijd geknipt door een vaste kapster - Simone - en die knipt mijn haar altijd naar volle tevredenheid. Bovendien is het een enorm leuke meid die altijd belangstelling voor je heeft en je uitstekend behandelt. Ik ga er altijd met veel plezier naar toe.

avatar Monique Scholten 9,0

Enthousiast personeel, die met plezier werken in de kapperswereld. Ze denken mee met je wat het beste bij je staat. Als vaste klant ben je geen nummer. En ze nemen de tijd voor je.

avatar Moreno De die le Clercq 8,0

Ik ben maar Cosmo hairstyling gegaan omdat mijn eigen kapper op maandag niet open is. Cosmo wel. Toen ik daar kwam werd ik vriendelijk begroet en mijn haarstyle werd helemaal vernieuwd ik vind het prachtig. Er word daar innoverend te werk gegaan en leggen alles stuk voor stuk uit wat ze gaan doen. Wel zo netjes.

avatar y.c 8,0

vriendelijke mensen, goeie haar behandelingen gehad!!

avatar 69765 8,0

Mooi, luxe pand, prettige benadering en overzichtelijk concept. Wel wat prijzig.

avatar Nick Van Doorn 10,0

De styliste Wendy in Beverwijk was de eerste kapster in jaren die de twee onmogelijke kruinen van mijn zoon de baas was. Het is ook nog eens een vriendelijke spontane dame!

avatar 68845 9,0

avatar max van dijk 9,0

Mijn zoon wordt hier altijd naar volle tevredenheid geknipt! Hij wil niet meer naar een andere kapper!

avatar Rosa Dekker 10,0

Superleuk geholpen bij de cosmo hair in beverwijk! Jaren terug hebben zowel mijn zus en ik een hele slechte ervaring gehad bij diezelfde cosmo... maar gisteren de olaplex behandeling gehad, want dacht wat kan daar nou fout aan gaan! Bij binnen komst al blij verrast wat een leuke meiden staan er! Spontaan! Verstand van hun vak! Geen opdringerige verkoop praatjes! Ik kom zeker vaker terug en ga mijn moeder en vriendinnen dit ook aanraden!

avatar 68586 9,0

Een vertrouwde en gezellige omgeving, waar je je als klant gauw thuis voelt voor een behandeling met een geweldig resultaat!

avatar 68496 8,0

avatar R. Chahiken 10,0

Super!....wel geluisteerd en uitgevoord...met advise

avatar Joke Faas 9,0

Ik kom al jaren bij Cosmo, met veel plezier en naar volle tevredenheid.

avatar Lizet 7,0

Het voorstellen van de kapster met voornaam en handdruk is op zich netjes, maar als je na meer dan 10x nog steeds een hand krijgt en niet herkend wordt is dat juist het tegendeel van wat je wilt bereiken. Zelfde voor het gebruik van het woord "lekker" ("U mag lekker meekomen en dan ga ik lekker even uw haar wassen en dan mag u lekker gaan zitten") Het voelt niet als natuurlijk, maar als een handboek toepassing. Dan over de prijs: ik vind het niet goedkoop en kan niet kiezen om de massage weg te laten en 2 soorten shampoos te skippen. Er wordt geen optie geboden. Daarom ga ik alleen naar Cosmo als er geen andere kappers open als ik heel eerlijk ben.

avatar T. Coenen 8,0

avatar Fenna Cas 9,0

Geweldig idee die touch up! Zeker voor iemand die een kneus met dr haar is zoals ik!

avatar 66190 8,0

Ik kom al jaren bij Cosmo Beverwijk, en ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Zonder de andere dames tekort te doen: Simone blijft wel mijn favoriet. Bij haar zit het altijd nèt iets beter, en ze is ook gewoon gezellig.

avatar 66183 8,0

Ik ben al jaren tevreden over het fijne personeel bij het Cosmo filiaal. Tevens wordt ik goed geknipt. Helaas zijn de prijsverhogingen van 2016 en 2017 niet meer normaal. Een jaar geleden nog een flinke verhoging want er was een "hoofdmassage" inbegrepen waar ik niet op zat te wachten. En bij het laatste bezoek werd ook zonder reden verteld dat de prijs weer een Euro hoger was geworden... Tevens is het niet klantvriendelijk dat mijn behoorlijk opgelopen spaartegoed op mijn vaste klantenkaart na de verbouwing plotseling niets meer waard was. Hier had op z'n minst voor gewaarschuwd mogen worden! Door deze prijsverhogingen wordt het voor mij misschien tijd eens ergens anders te gaan kijken. Jammer dat een zaak met zulk vriendelijk/kundig personeel de dupe wordt van het beleid van Cosmo.

avatar w gerrits 9,0

Ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid maar natuurlijk vooral het resultaat na mijn styling. Ben best wel vaker naar de een en de ander gegaan maar ben nu zeer tevreden over de Cosmo in Beverwijk. Zij weten precies hoe ik mijn haar gekipt wil niet te lang en niet te kort. En heel vriendelijk de meiden die daar werken.

avatar Linda Meyer 8,0

Ik ben superblij met mijn styliste Gaya van Cosmo Beverwijk. Mijn haar zit top en ben blij met de kleur! Bovendien is het altijd gezellig. Cosmo moet alleen eens kritisch naar de prijzen kijken. Die zijn wel een tikkie aan de hoge kant!

avatar johanna bergman 8,0

Beste advies om mijn haar gezond en mooi te maken.

avatar r de brie 7,0

avatar Anna inpijn 7,0

Wordt goed en leuk behandeld

avatar E. Cocco 9,0

Ik ben heel tevreden over Cosmo kappers, met name Marije. Zij is zeer professioneel en deskundig. Ze komt met goede ideeën en overlegd goed met de klant. Goede service!

avatar 63610 7,0

avatar romy smit 10,0

Ik was heel blij met Gaia!!!

avatar gianni castaldi 9,0

avatar 62642 8,0

Een Salon waar de persoonlijkheid er niet aan ontrekt. Vlotte persoonlijke benadering en goed voor de kinderen. Met uiteindelijk een goed resultaat in een half uur tijd.

avatar 62192 8,0

avatar 61831 9,0

Ik kom in Beverwijk echt voor Marije omdat ik haar helemaal vertrouw en het resultaat is er ook naar. Ik ben nu bezig van donkerbruin naar blond, dit doen we in termijnen en het gaat super zo! Ben echt heel tevreden.

avatar Robert van Dassen 9,0

Je voelt je als klant ongevraagd ook als een koning behandeld. Klantvriendelijkheid wordt door het hele team gedragen en op een plezierige, warme wijze ingezet. Al met al een mooie salon waar je vakkundig geholpen wordt. Ook prettig dat je als regelmatige klant het altijd weer prettig terugkomen is.

avatar 61288 8,0

Prettige zaak, fijne sfeer en goede kwaliteit

avatar Nur cetin 10,0

ik ben super goed geholpen. Er is tot de puntjes alles uitgelegd. Sfeer was super goed. Ik kon gezellig kletsen met de kapster waardoor ik mij op mijn gemak voelde.

avatar R. Haakma 9,0

Ik kom al jaren in de salon in Beverwijk puur en alleen omdat Simone er werkt. Simone geeft altijd goed advies komt met leuke veranderingen qua kleur en styling. Ben altijd tevreden als ik de deur uit stap!

avatar Ilja Vooren 9,0

avatar 59248 8,0

avatar 58771 8,0

Opbouwende feedback: bij sommige salons worden haren op de grond in een hoek geveegd en vervolgens de hele dag daar gelaten zodat klanten een bult haar in een hoek zien liggen. Ik zou aanraden hier meer aandacht aan te besteden en de haren direct na het vegen te verwijderen.

avatar E. van der Wees 10,0

avatar Sanne Jansen 9,0

Heel professioneel, nemen goed de tijd voor je en komen met goede tips en adviezen!

avatar jessica linders 8,0

avatar m scholten 8,0

Gezellig en vertrouwd.

avatar 50029 7,0

avatar Jennifer Nieswaag 8,0

Ik vond dat de stylist erg veel humor had. Zij bracht een goed advies uit. De service was ook erg goed. De entourage was niet echt mijn ding.. ik vind dat de salon wat moderner mag en een nieuw likje verf mag krijgen. Als het wat nieuwer er uit ziet dan zal deze salon voor mij perfect zijn. De dames die daar verblijven zien er namelijk ook netjes en verzorgd uit en geven de gast aandacht! Bedankt!!

avatar j rutte 8,0

ik ben tevreden over het personeel de uitstraling van de salon en de bereikbaarheid.. Dit zijn voor mij de belangrijkste reden om terug te komen en natuurlijk het eindresultaat.

avatar J.p Hergarden 8,0

Gezellige vakkundige kapsalon

avatar B Schreuder 8,0

Goed

avatar 49674 7,0

Je krijt allerlei zogenoemde 'extra's' bij de prijs voor de knipbeurt in: haarmasker, massage, productadvies, maar ik wil gewoon een simpele knipbeurt, niets meer, niets minder. Ik kwam ook met gewassen haar, waar een simpele waterspray voldoende was om te knippen, maar ik moest en zou gewassen worden. Ik zou zeggen: hou het simpel en iets goedkoper.

avatar jose harte 8,0

Fijne kapsalon met professioneel personeel, je weet zeker dat je kapsel goed in model is geknipt en je krijgt goed advies.

avatar 49489 7,0

avatar 49317 9,0

Goede kapper, met goede kapsters

avatar Te Welscher 9,0

avatar Te Welscher 9,0

Goede sfeer en service

avatar a lafeber 8,0

avatar 48666 9,0

Je voelt je welkom

avatar Man 7,0

Leuke vakkundig dames. Makkelijk bereikbaar. Het interieur mag wel wat frisser.

avatar 48218 7,0

avatar S Cigetic 10,0

avatar 47253 9,0

avatar Johanna Bergman 10,0

Top salon. Gesellige stylistes.

avatar r herik 9,0

vriendelijk en goed opgeleid personeel ,nemen de tijd voor je en het advies is zeer goed ik hebt een hele goede ervaring en daarom is dit ook mijn adres om elke keer terug te komen bedankt Cosmo uit Beverwijk en tot de volgende keer Ron van den Herik

avatar s zijl 8,0

avatar a dietz 10,0

Gezellige meiden die hun vak uitstekend verstaan. Het gaat mij om het eindresultaat en de gezellige ongedwongen sfeer......����

avatar e de jongh 8,0

avatar f bakker 9,0

Leuke kapster en lekkere koffie met een koekje

avatar p schoonderwoerd 8,0

avatar l van loon 7,0

Service oke, vriendelijk personeel

avatar Dana Visser 9,0

avatar 44183 7,0

Locatie Beverwijk: het interieur is zeer oudbollig, de zaak heeft dringend aandacht en een upgrade nodig, om de continuïteit te kunnen waarborgen

avatar 43891 9,0

Bij aankoop producten voor thuisgebruik, direct aangegeven dat er gebruik gemaakt kan worden van de lopende kortingsaktie. Top

avatar Yeter Aygun 9,0

avatar Vink 8,0

avatar m michel 8,0

Fijn dat je je voorkeur voor kapster kunt doorgeven! Prima service, vriendelijk etc.

avatar p van empelen 8,0

Service, vakkundigheid en aandacht zijn erg goed

avatar C kunz 7,0

Ervaring leert dat binnenkomen zonder afspraak ook hier niet werkt. De ruimte is vrij donker en dat ervaar ik als negatief. In prijs niet echt voordeliger dan een "duurdere kapsalon". Tenminste, als je voor kwaliteit gaat. De schoonheidssalon mag wel wat beter naar voren komen. Ik wist niet eens dat er een was. Ik werd prettig en vlot geholpen en de kwaliteit was goed. Wel ruimte voor verbetering.

avatar B Kleijne 10,0

Klantvriendelijk, goed opgeleid, gezellig, meedenkend!

avatar katinka Baar 8,0

avatar S paardekooper 8,0

Super blij met eindresultaat dank Simone

avatar 40102 9,0

avatar P van de reep 8,0

avatar 39900 10,0

avatar 39254 9,0

avatar C van der waard 7,0

De zaak en het personeel komt op mij rustig en sober over zonder teveel opsmuk. Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn haar.

avatar E van der Wees 10,0

Review 1 van 100

Promotions

Bescherm je kleur: Wella Color Recharge nú €15!
Geplaatst op 05-04-18

Bescherm je kleur: Wella Color Recharge nú €15!

Met de komst van de lente kunnen we niet wachten om onze haarkleur een frisse update te geven! Om je tint levendig te houden en goed te verzorgen zijn er de heerlijke Wella Color Recharge conditioners. En het goede nieuws is: nu tijdelijk neem je jouw favoriet voor slechts €15 mee naar huis!

Meer over deze actie

Welkom bij Cosmo: nu €15 cadeau!
Geplaatst op 04-04-18

Welkom bij Cosmo: nu €15 cadeau!

Nog nooit bij Cosmo geweest? Dan wordt het tijd om eens langs te gaan bij een van onze (meer dan 60) salons! Bij Cosmo zijn we fan van gezond haar, de laatste trends, perfecte haircuts én leggen we je graag heerlijk in de watten. Benieuwd naar wat er naast ons welkomstcadeau van €15 op je behandeling nog meer een goede reden is voor een bezoek? Lees snel verder..

Meer over deze actie

Kleurdeal: scoor deze kleurtrends nú voor €99
Geplaatst op 03-04-18

Kleurdeal: scoor deze kleurtrends nú voor €99

We love it! De dagen worden weer langer, warmer en eindelijk mogen we onze dikke winterjas weer wegstoppen. Lente is ons favoriete seizoen want het is de tijd van nieuwe trends, rokjes en natuurlijk nieuw haar! En laten wij nou net een perfecte deal hebben die jou voordelig helpt aan de musthave kleureffecten van dit moment voor slechts €99!

Meer over deze actie

Book
Rating 8,5
© WAVE Int. 2018 All Rights Reserved - Powered by DotControl