10
Ilse Hofland

31 oktober - 2019

Altijd goed geknipt en gekleurd. En de sfeer is altijd leuk! Kom hier graag
7
Anoniem

07 oktober - 2019

Het verliep niet zoals ik gewend ben bij Cosmo. Er werd redelijk wat haast achter gezet, er werd niet gevraagd om nog een drankje (terwijl ik 1,5 uur binnen ben geweest) of haar laten drogen onder de kap. Leek alsof er overboekingen waren, waardoor de sfeer niet zo relaxed was. Hierdoor de service onder druk.
9
Anoniem

02 oktober - 2019

Ik vind zowel de behandeling als het eindresultaat kwalitatief hoog. Styliste is professioneel, denkt mee en geeft goede adviezen.
10
Daphne Neufeglise

08 september - 2019

De salon in Leidsche Rijn heeft echt de sfeer en charme van een “ouderwetse buurtsalon” . Het is knus en wie uit de regio komt zal er geregeld bekende tegenkomen. Er hangt een ontzettend positieve en warme sfeer. De stylisten nemen echt de tijd om naar je te luisteren en hun behandeling daar op af te stemmen. Vrijblijvend eerlijk advies wat er voor heeft gezorgd dat mijn haar ondanks kleurbehandelingen veel gezonder oogt en beter aanvoelt dan voorheen. Niets anders dan complimenten voor deze leuke salon en enthousiaste stylisten.
9
Sula Liaras

05 september - 2019

Cosmo Leidsche rijn is een prachtige salon, mooi ingericht, goede sfeer en leuk en kundig personeel.
10
Anoniem

18 augustus - 2019

Fijne salon!
8
Anoniem

13 augustus - 2019

Snel, eerlijk, prettig, ongedwongen, compleet (hoofdmassage, knipbeurt, uitspoelen en fohnen allemaal binnen quick fix tarief!)
9
Rogier

31 juli - 2019

Prettig ontvangst door Rosalie. Netjes geholpen, koffie erbij, je voekt je echt klant en welkom.
8
Noëmie van Ommeren

27 juli - 2019

De deskundigheid icm de persoonlijkheden vd stylisten en de eigenaresse die rondlopen bij CH Grauwaartsesingel zijn voor mij DE redenen om steeds hier terug te komen. Daarnaast zijn ook de service, locatie en bereikbaarheid & actiedeals top! Keep up the good work girls!
8
Anoniem

24 juli - 2019

kon snel een afspraak maken online. prettige sfeer. met een goed advies waar ik echt wat aan had.