9
Bert sanders

16 oktober - 2020

Gezellig wel erg streng op corona regels
9
Anoniem

10 oktober - 2020

Prima prijs/service verhouding.
9
Anoniem

08 oktober - 2020

Prettige omgeving, aardige medewerkers, rustige werkwijze met aandacht voor de kwaliteit van het haar, de mogelijkheden en wensen. Afgelopen woensdag was mijn tweede bezoek aan COSMO en het resultaat is uitstekend.
8
Ruth Lalkens

27 september - 2020

Al een tijd op zoek naar een goede kapper, door een tip van vriendin, die altijd naar locatie Zuidas gaat, een afspraak gemaakt bij de Czaar Peterstraat. Bij binnenkomst vriendelijk verwelkomd, jas opgehangen, handen gewassen en erna maar 5 min gewacht totdat ik werd geholpen. De kleur had niet helemaal gepakt, daar kwam men na het wassen etc achter. Prima opgelost door nogmaals kleuring erin te doen. Kostte wat extra tijd, maar dat was voor mij geen probleem. Al met al ben ik zeer tevreden over het totale plaatje en met name het resultaat. Ik zal hier zeker weer terug komen.
9
Anoniem

23 september - 2020

Vriendelijk en aandachtig geholpen door de kleurstylist.
10
Anoniem

07 augustus - 2020

Cosmo, Dichtbij in de buurt, probeer het. Het is mij goed bevallen , de winkel goede Uitstraling, De uitvoering aan het haar, personeel vriendelijk, Met de eind uitvoering ben ik heel tevreden. Echt om aan te bevelen.
9
Sophie Midden

01 augustus - 2020

Je haar is hier in goede handen!
9
Anoniem

31 juli - 2020

Het was een fijne ervaring! Het was rustig, ik kon fijn werken en relaxen. M'n haar is prachtig geworden en er werd goed geluisterd naar m'n mening. Ook het advies over de producten vind ik heel waardevol!
10
Anoniem

30 juli - 2020

Ik ben heel tevreden met mijn (eerste) ervaring bij Cosmo. De kapper en stylist was erg vriendelijk en gaf goed advies. Het was fijn om een open gesprek te hebben over wat ik wilde en hoe dat het beste in z'n vorm zou komen voor mijn haar. Terwijl mijn haar werd geknipt vroeg ze ook regelmatig of ik tevreden was met de lengte e.d., dat was een fijn gevoel.
8
Margot van der Voort

26 juli - 2020

Ik ben super goed geadviseerd over mijn kapsel en haarverzorging.