9
doreen moenen

16 juni - 2020

Ik heb een 9 gegeven omdat er ruimte moet zijn om de puntjes op de i te zetten. Maar ben uiterst tevreden over de zaak in Arnhem, de service en medewerkers. Mijn eindresultaat is prachtig. Ben afgelopen zaterdag geweest met mijn dochter, hebben de hele dag bij jullie gezeten, maar zijn beide super tevreden met resultaat, dit was zeker de hele dag waard.
9
Anoniem

09 juni - 2020

De Cosmo stylisten hebben mij gered nadat een bezoek aan een andere kapper op zaterdag niet tot het gewenste (kleur)resultaat had geleid. Gelukkig kon ik op zondag terecht. Maandag zou ik n.l. een belangrijke presentatie hebben. Ze waren begripvol en gaven een kundig advies. Deden wat ze konden met de tijd die ze hadden. En het eindresultaat? Prachtig! Jammer dat ik geen voor-en na foto kan laten zien. Dank je wel Birgit en collega! :)
10
Anoniem

07 juni - 2020

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de behandeling. De styliste heeft haar werk perfect gedaan.
8
Anoniem

03 juni - 2020

Super tevreden!
9
Anoniem

01 juni - 2020

Ik kom al sinds 1989 bij Cosmo, eerst in Amsterdam, later in Arnhem. Zelf ga ik nergens anders meer heen, maar ik hoor om mij heen mensen afhaken die ook enthousiast zijn over jullie kwaliteit, maar die Cosmo echt te duur vinden. Ook ik vind het bijzonder prijzig, maar het gebruik van Fuente-producten, in combinatie met de deskundigheid en vriendelijkheid van veel van de stylisten maken dat ik nog altijd graag kom en dat ik tevens via de salon mijn Fuente producten aanschaf. Een keer een geste voor langdurige klantrelaties is misschien geen gek idee?
9
Ida van den Berg

01 juni - 2020

Heb geen feed back, een 10 geeft geen ruimte om zaken anders te doen.....een 9 wel. Heb zelf geen punten die anders zouden kunnen of moeten
9
Anoniem

29 mei - 2020

Dit keer had ik een goede kapster . Zij keek en luisterde heel goed.
9
Anoniem

28 mei - 2020

zoals altijd een prima ontvangst en een dito knipbeurt! Ik ben ruim 20 jaar klant en dat blijf ik ook nog even
9
Franciscus Panis

26 mei - 2020

Fijne ontvangst goed advies en je krijgt veel aandacht met mooi resultaat en zeer goed prijs product verhouding. Dus ik ben super tevreden en blijf in het vervolg komen bij deze kapsalon.
10
Jasper Damste

24 mei - 2020

Vriendelijk personeel, goede service, goed eindresultaat. Helemaal goed