10
Mees. M. de vries

08 april - 2024

als klein kind ging ik al naar de Cosmo, ik ben nu 28 en ik zal nog lang klant wezen van de Cosmo!! de sfeer is altijd professional, altijd keurig, personeel is altijd vriendelijk en goed getraind! en je krijgt altijd een relaxt gevoel als je er bent en nog meer als ze bezig met je hoofd tijdens het wassen. Al en al heb ik alleen maar positieve dingen te zeggen over de zaak, ik ben ermee opgegroeid als peuter en zal er nog lange jaren met plezier naartoe gaan.
9
Jan

08 april - 2024

Erg fijn personeel. De enige reden om geen 10 te geven is de vreselijke muziek die wordt gedraaid. En waarop het personeel blijkbaar geen invloed heeft.
10
Alice van Laar

08 april - 2024

Tevreden klant al jaren .Cosmo Hairstyling gaat met de tijd mee dat is fijn voor de klant.
10
Anoniem

08 april - 2024

Geen verbeteringen.
10
Darianna

08 april - 2024

Altijd ontzettend blij met het resultaat, stylist is geweldig!
9
Anoniem

08 april - 2024

Prettige salon met goede service
10
Carole Westerkamp

08 april - 2024

Ik ben al klant bij Cosmo sinds ik in Gorinchem woon, dat is inmiddels al 18 jaar en ik ben altijd zeer tevreden als ik de salon verlaat
9
Caroline Cortenbach

08 april - 2024

De enigste kapper die mijn haar aan kan is de Cosmo. Jullie zijn echte professionals. Ik heb al veel kappers meegemaakt, maar ze zijn tot nu toe niet in staat geweest om een behandeling te geven die naar mijn zin is. Daarnaast kunnen jullie ook goed luisteren en begrijpen wat wil graag wil en goed advies geven als ik niet de woorden weet te vinden, maar een beetje vaag probeer duidelijk te maken welk resultaat ik met mijn haar wil bereiken. Ik ben er blij mee. Cosmo…..er is geen betere !
10
Han Thoben

08 april - 2024

Echt een ontspannend uurtje. Hoef Marco niks uit te leggen en hij merkt het meteen als ik geen zin heb in kletspraatjes . Dus voor mij prima zo.
9
Marleen

08 april - 2024

Het is het complete plaatje,de sfeer en rust die de salon uitstraalt,de stylist die goed luistert naar je wensen,de tijd voor je neemt,kortom ga altijd tevreden de deur weer uit en kom ook graag weer terug