8
Elfrida Boersboom

19 september - 2020

Heel blij was ik met het advies van de styliste. Heb reeds een nieuwe afspraak gemaakt.
9
Anoniem

15 september - 2020

Constante kwaliteit. Voor mij nieuwe stylist was deskundig, gastvrij en vriendelijk.
9
Anoniem

29 augustus - 2020

Stylisten hebben veel verstand van producten waarmee ze werken en doen hun werk met liefde! Dit is te zien aan het eindresultaat!
9
els demmers

07 augustus - 2020

Ik ben zeer tevreden, met het advies en behandeling De prijs is daar ook naar
9
Stefan van Os

06 augustus - 2020

Ik en mijn partner zijn zeer tevreden over de service van de Cosmo. We worden altijd zeer vriendelijk geholpen en er hangt altijd een ontspannen sfeer. Het is de plek in Nijmegen waar je naar de kapper gaat.
9
Chantal Rensen

31 juli - 2020

Sinds ik zo’n vier jaar geleden voor het eerst door Vera bij Cosmo Nijmegen geholpen ben ga ik nergens anders meer heen. Vera is vriendelijk, gezellig en professioneel. Ze denkt echt met je mee, beantwoord al mijn vragen en zorgt voor een echt persoonlijke kappersbehandeling. Zelfs als het soms druk is geeft ze me het gevoel altijd voldoende tijd en aandacht voor mij te nemen. Mijn haar zit en is lang mooi door haar professionele aanpak en advies waardoor ik er altijd op m’n best uit kan zien. Ze weet wat ze wil bereiken en gaat dan ook altijd net zolang door totdat ze zelf ook echt tevreden is met het eindresultaat: “Ja, ik vind het mooi!” zegt ze dan herhaaldelijk tijdens het uitspoelen van mijn kleur. Mooi om te zien hoe betrokken zij is. Je kunt met haar lachen maar ook over de meest uiteenlopende serieuze zaken praten. Ik kan hopelijk nog lang vaste klant van Vera blijven! (terwijl overigens het ontvangst en de sfeer bij Cosmo Nijmegen altijd prettig is, doet niemand m’n haar zoals zij, zelfs een kort behandeling zoals “touch up” is toch echt het mooiste als zij het doet)
10
a verheijen

25 juli - 2020

Super blij met mijn extensions! Daarnaast een hele goede service (lekker veel koffie) en een fijne sfeer in een prachtige salon. Ik vond het zitten van 9:30 tot en met 15;00 een stuk minder erg zo :)
9
Anoniem

25 juli - 2020

Erg goed geholpen door Vera, mijn haar zit een dag later nog steeds super en al veel complimenten gehad.
8
Anoniem

21 juli - 2020

Goede uitleg en uitvraag vooraf en tijdens de behandeling. Sabine was erg aardig en kundig en snapt goed wat de klant wil. Prettig vooraf prijsopgave te krijgen en daarnaast zijn de koffie, lekkers en prettige sfeer in de salon ook top!
10
Anoniem

11 juli - 2020

Niets aan te merken op de service dat is echt top Prettige zaak , fijn personeel