9
Denise van Lienden

12 januari - 2020

Ik kan iedereen deze Cosmo aanraden. Er is leuk maar bovenal ook goed personeel die je goed adviseert en duidelijk luistert naar de wensen van de klant. Het eindresultaat was dan ook perfect en daar ben ik superblij mee. Ik kom zeker heel graag terug.
9
Anoniem

03 januari - 2020

Ook de uitstraling en service zijn goed
9
Anoniem

08 december - 2019

Voordat mijn haar werd gewassen, werd er eerst uitvoerig besproken wat mijn wensen zijn. Tevens het e.e.a. afgestemd, zodat er geen misvatting kon ontstaan. Bij andere salons word je al snel naar de wastafel begeleid zonder dat ze bij wijze van naar je haar hebben gekeken. Ik kreeg alle tijd om mijn vragen te stellen en werd zeer goed geholpen door Jennie en ben heel blij met haar advies. Vervolgens werd mijn haar gewassen en kreeg ik een heerlijke hoofmassage. Mijn haar is heel goed geknipt en ik kom zeker de volgende keer terug! Ik voelde me heerlijk verwend! Dankjewel!
8
Anoniem

03 december - 2019

Altijd goed gehumeurd en super vriendelijk.
9
Richard G

06 oktober - 2019

Alles is eigenlijk al goed. Omdat de salon goed draait, komt het voor dat er op korte termijn niet altijd plek is
9
Anoniem

20 september - 2019

De prijs is nog wel wat duur, en ik weet niet of er een studentenkorting bestaat?
9
Anoniem

16 augustus - 2019

Ik kom nog eens terug!
9
Anoniem

17 juli - 2019

Voor mij was het heel fijn!
8
Sander Valkenburg

05 juni - 2019

Goede knipbeurt en een aardige kundige kapster. De prijs van de knipbeurt houdt mij echter tegen om altijd naar Cosmo te gaan.
8
Ralitsa Gallegos Ruiz

12 april - 2019

Ontzettend fijne salon om iedere maand weer naar toe te gaan! Zeer vriendelijke en kundige styliste, denkt met je mee en adviseert fijn, waarbij concreet wordt aangegeven welke risico’s een bepaalde wens kan hebben qua kleuring bv, de haalbaarheid en wat realistisch is. Daarnaast wordt de klant continu op de hoogte gesteld van welke handelingen er gedaan worden. Klant wordt meegenomen in het proces (met name bij kleuring, ingrijpende behandelingen van het haar). Het resultaat is onverwacht mooi! Kortom zeer ervaren en professioneel. Het is een relatief dure salon, vooral met de kleur behandelingen bij lang haar. Het is fijn dat er soms aanbiedingen zijn waarmee de prijzen ietsjes verzacht worden! De service is heel fijn, klant wordt netjes behandeld, er wordt goed aandacht aan de klant besteed, ook wanneer het erg druk is. Het is van belang dat de rest van het personeel dat ook doet, dat alle stylisten proberen op één conforme lijn te handelen, in ieder geval wat de service en behandeling van klanten betreft. Soms de ervaring gehad (op het begin) dat het wat chaotisch ging bij de overdracht van de ene op de andere styliste, je merkt wat verwarring en chaotiek qua handelen en dat daardoor je vraag niet volledig en helder wordt beantwoord. Ook soms dat vergeten werd dat je iets gevraagd hebt en je dan wat langer zit te wachten. Echter, dit gebeurt sporadisch. Over het algemeen erg tevreden tot nu toe, dit alles verklaart ook mijn cijfer. Ik ben in elk geval met plezier een vaste klant van het salon geworden en ik zou het van harte aanbevelen aan anderen!