9
Anoniem

16 februari - 2020

Ik was erg verbaasd en tevreden over de geleverde service. Daarnaast het gevoel dat er meegedacht werd met wat ik wilde. Als laatste is de sfeer en de styling van de zaak erg leuk. Daarbovenop net dat beetje extra service (koffie & jus) meer maakte even naar de kapper gaan een aangename bezigheid.
10
Anita Korver

15 februari - 2020

Ik kom er nu al zoveel jaar zeker 20 jaar!!heb veel veranderingen gezien,ik zeg en dat is mijn mening Prima ! Van het interieur tot de stylistes, waarvan na al die jaren mijn styliste Laura is En zeker n iets ten nadele van alle andere!!!!!!!!!!! Kortom ik zal zeker niet weggaan naar andere salon!!!! Leuk team fijne sfeer.👍
10
Anoniem

05 februari - 2020

Super fijne ervaring! Kapster was erg lief na mislukte behandeling in een andere salon. Ze gaf mij goede tips en zal voortaan altijd naar Cosmo gaan!
8
Anoniem

26 januari - 2020

De kwaliteit is echt super en de dames zijn top! Helaas is de prijs daar ook wel naar en past eigenlijk niet in mijn budget, waardoor ik minder vaak naar de kapper ga dan ik zou willen.
8
Anoniem

25 januari - 2020

Fijne behandeling, duidelijk en goed advies. Duidelijke afspraak over de prijs
9
l van bezooijen

25 januari - 2020

Goed geholpen luistert goed naar je wensen
9
Anoniem

16 januari - 2020

Professioneel advies en juiste informatie van de producten betreffende Olaplex ontvangen van de styliste!
9
Anoniem

01 januari - 2020

Styliste ging duidelijk voor beste resultaat, enorm fijne behandeling! Als ik een kleine tip mag geven aan de Manager; je salon ziet er prachtig uit en je bent daar ook duidelijk druk mee bezig. Je klanten zijn echter degene die het geld komen brengen om dat te kunnen doen. Je stuift hen voorbij in al je drukte met interieurstyling en komt niet echt warm/vriendelijk over richting deze klant als ook je team. Waarschijnlijk niet bewust, maar ik denk goed om te weten hoe dit vanuit klantperspectief overkomt. Klanten zijn mensen, geen middel.
8
Frank Overmeer

01 januari - 2020

je word er altijd met respect behandelt ik kan er altijd binnen lopen en wordt er meestal meteen geholpen wat ik erg plezierig vind.
8
Paul

25 december - 2019

Er zijn voor mannen weinig interessante aanbiedingen.