Hair trends 2020

Wil jij in het nieuwe jaar stralend voor de dag komen? Laat je dan inspireren door onze drie hair trend looks voor 2020!

3 PERSONAL LOOKS

Wij begrijpen als geen ander dat jij je mooi en zelfverzekerd wilt voelen en dat je haar daar een belangrijk onderdeel van is. Daarom hebben we speciaal voor jou dé hair trends voor 2020 ontwikkeld. Drie totaal verschillende looks voor sterke, stijlvolle vrouwen: The Pixie, The Chopped Bob en The Shag. Loop jij binnenkort met één van deze mooie looks onze salon uit?

THE PIXIE

The pixie is dé look voor stoere vrouwen met een flinke dosis zelfverzekerdheid. De look kenmerkt zich door de korte zij- en achterpartijen met een korte pony, om zo je mooie gezichtsvormen extra te benadrukken. The pixie is een super vrouwelijke look waarmee je gegarandeerd zal opvallen en er verbluffend uit zal zien.

THE CHOPPED BOB

The chopped bob is een look waarbij het haar op één lengte is geknipt. Het is een klassieke look met een moderne twist die past bij veel verschillende gezichtsvormen. The chopped bob kent enorm veel variaties en dat is waarom het in het hedendaagse straatbeeld nog altijd een populaire look is.

THE SHAG

The shag kenmerkt zich door de messy feeling in het haar. Laagjes, laagjes en
nog meer laagjes voor een draagbare nonchalante look. Dat is wat centraal
staat bij dit kapsel. Met krullen of steil haar, curtain bangs of juist geen pony, alles is mogelijk met the shag! Het messy uiterlijk van deze look zorgt ervoor dat het makkelijk te stylen is en niet teveel tijd kost. The shag zien we tegenwoordig steeds vaker bij celebrities, bijvoorbeeld Taylor Swift en Anne Hathaway.

Wil je weten welke look bij jou goed past? Loop vrijblijvend bij ons naar binnen en ontvang gratis advies voor een persoonlijke look. We love to see you shine!

Laat jouw nieuwe look zien met een foto en gebruik #cosmohairstyling bij je Facebook of Instagram bericht en zie jouw foto terug op ons lookbook op onze website!

“We believe that beauty makes you strong” – Cosmo Hairstyling