Welkom bij Cosmo: nu €15 cadeau!

Nog nooit bij Cosmo geweest? Dan wordt het tijd om eens langs te gaan bij een van onze (meer dan 60) salons! Bij Cosmo zijn we fan van gezond haar, de laatste trends, perfecte haircuts én leggen we je graag heerlijk in de watten. Benieuwd naar wat er naast ons welkomstcadeau van €15 op je behandeling nog meer een goede reden is voor een bezoek? Lees snel verder..

1. COSMO HEEFT 30 JAAR ERVARING

In de jaren 80 opende de eerste Cosmo Hairstyling salon haar deuren. Heel wat ervaringen en ontwikkelingen later zijn we super trots dat we elke dag weer de mooiste looks kunnen maken. Benieuwd naar de creaties van al onze stylisten? Je kunt ze vinden onder de hashtag #cosmohairstyling.

2. WE TAKE CARE OF YOU

Jezelf af en toe pamperen is bewezen goed voor je. Het reduceert stress en maakt je gelukkiger. Bij Cosmo doen we er alles aan om jou heerlijk in de watten te leggen. Lekkere koffie, een relaxte hoofdmassage en natuurlijk een stralend eindresultaat!

3. LEKKER DOORWERKEN TIJDENS JE BEZOEK

Al van de Cosmo Work Space gehoord? In geselecteerde salons kun je nu lekker doorwerken terwijl wij werken aan jouw nieuwe look. Handig he?

4. SSST...SILENCE PLEASE

De kapper echt ervaren als rustmomentje? Boek dan ook eens de Silent Chair: omdat wij heel goed begrijpen dat je niet altijd zin hebt in een praatje.

5. ALTIJD DE LAATSTE TRENDS

Al onze stylisten worden regelmatig getraind op het gebied van kleur en styling om zo jou altijd te voorzien van een look die écht past bij jou.

6. BIJ JOU OM DE HOEK

Alle Cosmo Hairstyling salons liggen super centraal. Dat betekent dat er naar alle waarschijnlijkheid er áltijd wel een bij je in de buurt zit (en je er dus zo bent).

7. €15 cadeau als nieuwe klant

De uitspraak ‘als je haar maar goed zit’ is er niet voor niets. Als je met een mooi gestylde haardos de deur uit stapt voel je je gelukkiger en dat straal je uit. Een mooie nieuwe look scoor je nu als nieuwe klant bij Cosmo extra voordelig met maar liefst €15 cadeau op je behandeling bij een besteding vanaf €30!

Last but not least: je kunt eenvoudig een afspraak maken online. Het enige wat je hoeft te doen is een plekje in je agenda vrij te maken en op de onderstaande knop drukken. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Boek nu

Recente blogposts

Cosmo X Delete Waxing
Geplaatst op 26-04-18

Cosmo X Delete Waxing

Gladde benen en een perfect kapsel; bij Cosmo Hairstyling kan dit nu allemaal onder één dak. We weken namelijk samen met Delete Professionals in Waxing, dé plek waar je terecht kunt voor een perfecte waxbehandeling. Hun luxe waxcabines kun je nu ook vinden in een aantal Cosmo salons en daar zijn we trots op!

Lees verder

Dit zijn de Coachella 2018 hairtrends
Geplaatst op 18-04-18

Dit zijn de Coachella 2018 hairtrends

Coachella: het festival midden in de woestijn van California waar elk jaar weer dé festivaltrends worden bepaald. Ook afgelopen editie keken we onze ogen uit en menig celeb en blogger showde ons de mooiste en meest experimentele looks die komend seizoen ongetwijfeld niet te missen zijn! Kijk je mee?

Lees verder

Brand new salon: Cosmo Hairstyling Laren
Geplaatst op 05-04-18

Brand new salon: Cosmo Hairstyling Laren

Nog maar krap een maand geleden opende de gloednieuwe salon van Maurice in Laren. Sindsdien is stilzitten voor hem geen optie. Na de vliegende start en een succesvol openingsfeest gaan we bij hem langs om hem alles te vragen over ondernemen en de sleutel van zijn succes!

Lees verder

share
© WAVE Int. 2018 All Rights Reserved - Powered by DotControl