Tag & win: de make-over dag met Manon Meijers!

04 juli 2017

Afgelopen maand kon je bij Cosmo kans maken op een wel hele grote prijs: persoonlijk styling advies van Manon Meijers met €400 shoptegoed en een make-over bij Cosmo Hairstyling! Melissa tagde haar beste vriendin Nienke en won zo, tot haar grote verbazing, deze musthave make-over prijs. Benieuwd naar hoe deze dag verliep? Lees dan snel verder..

MAKE-OVER DAY

De dag begon al vroeg in de Cosmo Hairstyling Flagshipstore aan de Zuidas in Amsterdam. De meiden werden hier opgewacht door storemanager Jolanda die ze hier uitgebreid in de watten legde met een heerlijke behandeling, hapjes en drankjes. Voor Melissa kwam het als een totale verassing, ze had nooit verwacht dat toen zij haar vriendin Nienke tagde ze ervandoor zouden gaan met deze fantastische prijs. “Dit is echt perfect voor het festival wat wij komend weekend op de planning hebben staan!” Allereerst worden de wensen van de vriendinnen besproken, ze gaan beiden voor een uitgebreide nieuwe kleuring en een Cosmo Touch-up look om het af te maken. Met als resultaat prachtig volume en een levendige volle kleur.

Daarna is het zo ver: de meiden ontmoeten topstyliste Manon Meijers in de Bijenkorf! Met €400 aan shopping geld moet hier zeker een leuke outfit te scoren zijn. Allereerst krijgen de vriendinnen een uitgebreid styling advies en worden hun stijlen besproken; hierna wordt de afdeling onder de loop genomen. Samen lopen Nienke, Melissa en Manon alle outfits na om zo te kijken welke look het beste bij de vriendinnen past en ook het meest in de smaak zal vallen. Benieuwd naar hoe dit fashion feestje verliep? Bekijk hieronder de foto’s!

Ben jij ook toe aan een totaal nieuwe look? Boek vandaag nog een afspraak!