Rijgen maar! De corset braid neemt Instagram over

24 mei 2017

Voorheen alleen voor kleine meisjes, in 2017 ook voor volwassen fashionista’s. De corset braid neemt Instagram over en wij snappen wel waarom. Kijk mee!

CORSET BRAID MADNESS

Vorig jaar werd de corset braid al gespot op de Fashion Weeks, maar nu gaat ‘ie dan ook viral op Instagram. Want hoewel de corset braid vroeger een signature look was voor jonge schattige meisjes, is dat nu wel anders. De linten hebben plaatsgemaakt voor stoere veters, koorden en rijgdetails van eigen haar. Het resultaat? Een edgy it-girl approved kapsel waar je vol trots mee de straat op kunt.

ZO MAAK JE DEZE FESTIVAL HIT

Op festivals is er geen kapsel dat populairder is dan de vlecht. Het voordeel van de corset braid? In plaats van een dromerig kapsel heb je met de corset braid juist een stoere ‘do te pakken. Ideaal dus voor de festivalganger die wél in de vlecht wilt, maar de boel tegelijkertijd edgy wilt houden. Dan nu hoe je zo’n corset braid zelf maakt. Vlecht allereerst twee strakke Dutch braids en zet ze vast met een elastiekje. Daarna pak je een stuk koord (of lint) die je door de plukken van de vlecht rijgt. Je weet wel, zoals je ook de veters door je schoenen rijgt. Ga door tot je geen lint of draad meer over hebt en zet daarna de uiteinden vast met een speldje. Hello corset braids!

Zou jij ook wel eens met een blikvangende vlecht op je volgende festival willen verschijnen? Dan is de Cosmo Touch-up misschien wel jouw go-to. Met deze stylingservice maken we van jouw haar in 15 minuten voor €15 een festivalkapsel. Alleen in de weekenden do 08/06 – za 10/06 en do 15/06 – za 17/06 zijn er bij Cosmo Hairstyling nog Cosmo Touch-up Weekends. Tijdens deze weekenden heb je een Cosmo Touch-up voor slechts €10.
Boek snel jouw Cosmo Touch-up op de geselecteerde data bij een salon in jouw buurt!