Nú: 30% korting op producten

Cosmo

LETS CELEBRATE TOGETHER

Komende tijd vieren wij 30 jaar mooi haar! En dit heeft ook alles te maken met het gebruik van de juiste producten. De afgelopen 30 jaar hebben we heel wat ervaring opgedaan op het gebied van diverse haarproblemen. Van droog futloos haar, haar dat snel vet wordt tot het vervagen van je nieuwe kleur: onze stylisten weten hier wel raad mee! Hun geheim? Het gebruik van professionele producten die écht doen wat ze beloven.

https://nl.pinterest.com/pin/249175791861734893/

DE KRACHT VAN PROFESSIONELE PRODUCTEN

Toegegeven, je betaalt er natuurlijk wel een centje meer voor maar daar krijg je ook veel voor terug! In professionele producten zitten meer soorten ingrediënten van hogere kwaliteit die je haar en hoofdhuid allemaal nodig hebben. De producten zijn ook geconcentreerder, hierdoor heb je er minder van nodig en geven ze meer resultaat. Dus of je nu kiest voor bescherming van je kleur, meer volume of een perfecte hold van je look: professionele producten zijn de investering meer dan waard! En wij hebben goed nieuws, Cosmo trakteert jou t/m 31 januari op maar liefst 30% korting op jouw favoriete product naar keuze!

Bij Cosmo kijken we naar wat je haar écht nodig heeft en luisteren we naar je wensen betreft verzorging en styling. Ben je benieuwd naar welke producten wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze productpagina of kom eens langs in een van onze salons!

* Deze actie is geldig t/m 31 januari 2018

share
© WAVE Int. 2017 All Rights Reserved - Powered by DotControl