How to rock boho chic bangs

14 december 2015

Even geleden vertelden we jullie nog hoe chic de pony dit seizoen is. Denk jij er ook over om je aan bangs te wagen? Vandaag verzamelen we de mooiste lange boho chic exemplaren voor je.

BANGS ARE BOOMING

Dit seizoen zijn bangs booming, met de lange pony als echte uitschieter. Draag je pony dus net tot boven de wenkbrauw en you’re on top of the trend. Een tikkeltje boho, maar eigenlijk vooral gewoon heel chic. Toch zijn er een aantal elementen waar je rekening mee zal moeten gaan houden als je je aan een pony waagt. We zetten ze voor je op een rijtje.

1. Je haar moet wennen

Waarschijnlijk heb je je haar altijd opzij of naar achteren gedragen. Maar nu je een pony hebt valt je haar naar voren. Je haar zal hier dus even aan moeten wennen.

2. It’s all about styling

De just out of bed look zal niet meer zo snel voor je werken. Het gebruik van tools is bij het ownen van deze look dus wel echt een must. Als je je pony steil wilt maken gebruik je een stylingstang en idealiter een kam met fijne tanden. Liever een volle pony? Dit bereik je met een föhn en een ronde borstel.

3. Keep it in shape

Om je pony de juiste lengte te laten behouden zal je ‘m consequent moeten laten trimmen.

4. Je make-up aanpassen

Als je voor een pony gaat dan zal de focus op andere details van je gezicht komen te liggen. Een pony die tot aan de wenkbrauwen reikt legt bijvoorbeeld het accenten op de ogen, waardoor je je daily make-up routine misschien zal moeten aanpassen. Zo kan het zijn dat je oogmake-up sterker moet worden aangezet of dat je ogen juist een softere touch dienen te krijgen.

Wil je advies inwinnen over welke pony het beste bij jou haarstructuur en gezichtsvorm past? Kom snel langs in een van onze salons of boek alvast een afspraak online.

Book now