How to create a Headband Plait

01 november 2015

Even geen zin om all-out te gaan met je haar? In 5 simpele stappen heb jij dit stijlvolle kapsel al bij jezelf gemaakt. Check snel hoe je met behulp van de Cloud Nine tools deze easy hairstyle creëert.

CASUAL-CHIC KAPSEL

Soms heb je gewoon even zin in een lekkere easy ‘do. Zo’n casual-chic kapsel dat je niet te veel tijd kost om te creëren, maar waarmee je toch verzorgd en ever stylish voor de dag komt. Op zulke momenten is de Headband Plait het verlossende antwoord. Want met deze gevlochten haarband geef je je hele look direct een upgrade, zonder in te hoeven leveren op je tijd. Niet te chic, niet te fancy, maar een fijne haarstijl voor alledag.

READY TO SHINE

Heb je een gelegenheid in de planning waarbij je liever een updo door een hairstylist laat creëren? You’re always welcome to come by. Boek vandaag nog je afspraak online of loop binnen in een van onze salons.

 

​Book here your appointment

Ben je al klaar om te shinen met deze fijne look? Kijk dan snel hoe je de Headband Plait, met behulp van de Cloud Nine tools, in 5 eenvoudige stappen zelf maakt!