Holiday hairspiration: Een Cosmo Touch-up voor iedere gelegenheid

15 december 2016

Rondom de feestdagen wil je shinen zoals je nog nooit hebt geshined. En dat vraagt dus om een Cosmo Touch-up. Van schitterende Wonderful Waves tot een altijd chic Parisian Twist: in de decembermaand is dit wellicht het perfectie cadeau voor jezelf!

Cosmo Touch-up December Deal

Hoe fijn is het als je in deze drukke periode van feestjes, etentjes en borrels je even snel bij Cosmo Hairstyling naar binnen kan komen wandelen voor een perfect gestylde look? In onze salons boek je een Cosmo Touch-up al voor €15. Omdat wij daarnaast héél goed begrijpen dat je er in de decembermaand meer dan eens flawless bij wilt lopen hebben we de mooiste looks voor je op een rijtje gezet:

Looks voor iedere gelegenheid

Maar, welke haarstijl kun je nu het beste dragen naar die borrel van je werk en met welke look ben jij het middelpunt tijdens NYE? Hieronder leggen we het je haarfijn uit.

1. Borrelen maar

Tijdens de kerstborrel van je werk mag je dit jaar best uitpakken met een lookje die je normaal gesproken niet zo snel op de werkvloer zou dragen. Say hello to the Romantic Braid (links) en the Bardot (rechts).

2. A night to remember

Misschien ga je in december wel naar dat toffe feestje óf naar een fancy cocktailparty. Dan zijn de Silky Straight (rechts) en Festival Fishtale (links) jouw go-to’s om in stijl je entree te maken.

3. Kerstdiner

The Crossover is dé Cosmo Touch-up die past bij dat mooie jurkje dat je voor het kerstdiner op het oog had. De look is namelijk classy ten top, maar krijgt een vleugje edge door de volumineuze staart.

4. Sparkling NYE

Met een bos vol weelderige krullen ben jij tijdens NYE verzekerd van een avond lang vol bewondering aangestaard te worden. De volume en zachte, volle krullen van de Wonderful Waves Cosmo Touch-up geven je look namelijk niet alleen een romantische touch, maar ook nog eens een verleidelijke.

En, voor welke Touch-up look kies jij? Kom snel langs om gebruik te maken van de Cosmo Touch-up!

Hair by Nathalie Ommel, Ilonka de Weijer ( @ Cosmo Arnhem Brouwersplein) Melissa & Simone ( @ Cosmo Tesselschadestraat) | Make-up by Patricia Steiginga (@ Signature by Trix) | Photography and styling by Lianne Huizing ( @ Noon Concepts) | Models: Sanne (@ Bm Model Management), Nikki en Eline (@ AenP Models)