Healthy Hair met Olaplex bij Cosmo Hairstyling

29 augustus 2016

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Olaplex. Olaplex is namelijk ongekend populair onder Hollywood’s finest en wordt door hairpro’s gezien als de ‘holy grail’ als het aankomt op haarkleuring.

Wat is Olaplex?

Olaplex is de nieuwste technologische breakthrough op het vlak van haarkleuring, ontwikkeld door Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. In tegenstelling tot ‘‘normale’’ haarverf en kleuringen zorgt Olaplex ervoor dat zwavelverbindingen in het haar aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super healthy hair waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Hollywood Healthy Hair

Geen wonder dus dat kleurspecialist van de sterren Tracey Cunningham lyrisch over dit baanbrekende product is. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarkleur namelijk zo vaak, dat er wel een heel goed middel voor nodig is om hun lokken zo gezond te houden. En laat dat nu Olaplex zijn. Bekijk hieronder het fragment over Olaplex bij RTL Boulevard!

Paradeer jij net als de celebs binnenkort rond met Hollywood healthy hair? Vraag erover bij jouw dichtstbijzijnde salon en boek alvast je afspraak online.