Hair trend alert: Relaxed Curls

13 december 2017

Soms balen we er een beetje van dat ons haar niet helemaal doet wat wij willen. Let it go: deze winter is natural hair weer helemaal terug! Met deze haartrend draait het allemaal om de natuurlijke look van je haar en het omarmen ervan. En dat doen we natuurlijk graag, zeker als dit het resultaat mag zijn!

GET RELAXED

Zo aan het einde van het jaar is het wellicht ook tijd om na te denken over je kerstlook en laat deze hairtrend nou net de perfecte uitkomst bieden. Casual, een beetje messy maar toch ook super stijlvol voor elke gelegenheid. We zagen hem al meerdere malen op de catwalk verschijnen gestyled in een chique 70’s look of in een nonchalante rock&roll variant. En één ding is zeker: met deze laid-back krullen kun je zeker op een etentje of feestje verschijnen.

HOW TO

Ben je niet gezegend met natuurlijke curls? Deze lange losse krullen kun je ook zelf creëren. Hierbij is timing extra belangrijk. Wikkel je lokken om de krultang voor slechts een paar seconden en laat dan los. Doe je dit te lang dan zal je eindigen met een heel ander soort krul. Voor extra volume leg je de krultang aan de wortel van je haar voor slechts 1 seconde. Schud je haren los voor een messy effect. Zo ben je binnen no time ready to shine!

Heb je al slag of krullen van jezelf? Dan zijn de Sebastian Twisted producten misschien wel perfect voor jou! Hiermee worden je natuurlijke krullen ondersteund voor een volle en verzorgde look. Vraag ernaar in de salon en laat je adviseren door je stylist.

 

Liever je haar laten doen door een professional? Met de Cosmo Touch-up is dat zo gepiept voor slechts €15! En het goede nieuws is, nu elke vrijdag in december scoor jij jouw favoriete hairstyle voor slechts €10! Boek hem nu online.