Dit zijn de mooiste winter kleurtrends voor 2018

16 november 2017

De kleurtrends op haargebied zijn misschien wel net zo veranderlijk als de seizoenen. De dagen worden langer en donkerder en langzaam maken we ons klaar voor de feestjes en borrels die de decembermaand zal brengen. Voor jouw partyproof look ben je bij Cosmo aan het juiste adres,wij vertellen je namelijk graag wat de musthave kleurtrends zijn voor een nieuw seizoen!

KEEP IT NATURAL

Waar we de afgelopen seizoenen vooral veel koele kleurtinten voorbij zagen komen als Granny Grey en Smokey Lilac, zijn het dit seizoen vooral warme bruintinten die de boventoon voeren. De kleurcontrasten in kapsels met verschillende tinten worden kleiner wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Hierom is de Balayage wederom een geliefde kleurtechniek. Benieuwd naar welke look bij jou past? Dit zijn – wat ons betreft – de mooiste haartrends op een rij!

Mushroom Brown

Deze matte bruine kleur heeft een donkere ondertoon die, zoals de naam al doet vermoeden, een perfecte mix is van diepe herfsttinten zoals je die ook tegenkomt in het palet van de paddenstoel.

Strawberry Brown

Waar vorig seizoen de uitgesproken rosé tonen nog zeer populair waren gaan we nu voor een wat ingetogener variant. Strawberry Brown is een mooie donkere kleuring met een matte ondertoon: een perfecte combinatie van rosé tonen gemixt met diepe bruintinten.

natural Balayage

Nog steeds een van de meest gevraagde haarkleuren in onze salon en ook in het trendbeeld is deze kleuring niet weg te denken. We zien dat de kleurcontrasten minder groot worden door de verschillende tinten subtiel te laten verlopen. Ben jij ook fan van de Balayage? Boek dan snel een afspraak voor onze speciale Balayage Black Friday Deal!

Charcoal Hair

Deze mysterieuze haarkleur houdt het midden tussen grijs, zwart en zilver. Durf jij het aan? Een perfecte kleur voor als je écht eens iets anders wilt.

En overweeg jij al om voor een nieuwe look te gaan? Bij Cosmo scoor je tot 8 december een nieuwe kleuring, toning, knipbehandeling, Olaplex behandeling en Blow-Out voor maar €150. Lees hier alles over de Total Make-over Deal en boek je afspraak online.