Deze streetstyle kapsels spotten we tijdens de Fashion Weeks

15 maart 2017

Londen, New York, Milaan en Parijs… De Fashion Weeks van dit modeseizoen zitten er helaas weer op. Maar hoewel we op de runways natuurlijk meer dan genoeg spectaculaire looks voorbij zagen komen, was het ook op straat weer een waar fashionfestijn. We laten de populairste kapsels zien die we bij de internationale Fashion Weeks hebben gespot.

Fashion week streetstyle haartrends

Tijdens de internationale modeweken gaat het allang niet meer alleen over kleding. De make-up looks en kapsels die op de catwalks voorbij komen zijn minstens zo verrassend. Maar hoewel we op de runways heel wat moois ontdekten, zijn de kapsels die we buiten de shows spotten net even iets draagbaarder. We laten je de meest gespotte streetstyle kapsels zien.

1. Pastel Pretty

Pasteltinten zijn al een tijdje happening in de haarscene, en de streetstyle it-girls van New York Fashion Week lieten nog eens zien dat die trend hélemaal nergens heengaat. De populairste kleuren? De pastelvariant van oranje en grijs.

2. All natural

Ben je niet zo’n ochtendpersoon? Dan kun je deze haartrend waarschijnlijk wel waarderen. Een van de populairste kapsels tijdens de Fashion Weeks (vooral de Milanese) was namelijk gewoon een natuurlijke, ongepolijste hairdo. Dat betekent dus: een lekker natuurlijk gekleurde coupe, waar niet al te veel producten aan zijn toegevoegd en een messy afwerking heeft.

3. Blunt Bob

Hadden we je al gezegd dat de Blunt Bob héél erg terug is? Nog een keertje dan. De Blunt Bob is wat de Lob in 2016 was: een musthave look, die iedereen wilde hebben. Deze streetstyle babes lieten tijdens de Fashion Weeks in Londen, Parijs, Milaan en New York nog eens zien hoe stijlvol zo’n bot afgeknipte bob is.

4. Upper East Side Chic

Lijnrecht tegenover het ‘all natural’ kapsel staat de ‘Blair Waldorf’ look. In tegenstelling tot het tikkeltje rommelige kapsel is een Upper East Side kapsel namelijk juist héél erg gepolijst. Voor dit haar is een goede blowdry belangrijk, maar afwerking met de stijltang key. Een opvallende zijscheiding en een vleugje glansspray maken het kapsel af. Wil je het kapsel écht op z’n Upper East Side’s stylen? Finish je look dan met een haarband of staart.

 

Ben jij wel toe aan nieuw kapsel? Boek dan vandaag nog jouw afspraak voor een gloednieuwe haircut online.