Deze Charcoal haarkleur neemt Instagram over

05 oktober 2017

Ook dit najaar zijn er weer volop kleurtrends te vinden. Op Instagram spotte we een totaal nieuwe kleurtrend die zich misschien wat lastig laat omschrijven. Want, is het nu zwart, assig of een mix tussen grijs en blauw? Deze nieuwe kleurtrend genaamd Charcoal Hair is het een beetje van allemaal en bevat prachtige nuances waardoor je haar een levendige glans krijgt. Durf jij deze mysterieuze haarkleur aan?

MOVE OVER TO THE DARK SIDE

We konden er deze zomer niet omheen en ook in het najaar zien we ze nog voorbij komen: vrolijke pastel kleureffecten! Als antwoord hierop zijn er al een aantal bloggers en celebs gespot die zich hebben ingelaten met een mysterieuze donkere haarkleur die weinig weg heeft van al deze ‘happy colors’.. Charcoal hair is opgestaan en misschien wel dé perfecte tint voor dit najaar! Its in the name: met deze haarkleur wordt natuurlijk een verwijzing gemaakt naar houtskool, wat ook een mysterieuze net-niet-zwart-net-niet-grijs kleur heeft. Deze smokey haarkleur is perfect voor als je eens wil experimenteren met je haren en ook is het eens iets compleet anders dan de zilver/grijskleuren die we al kennen. We hebben alvast de mooiste looks met Charcoal Hair voor je verzameld waardoor je misschien zelf ook wil overwegen om voor deze look te gaan!

En, zie jij jezelf al lopen met Charcoal Hair? Of je het nu aandurft of niet, onze stylisten voorzien je graag van persoonlijk kleuradvies! En kleuren doe je nu voordelig bij Cosmo: bescherm je lokken met Olaplex en scoor meteen een nieuwe basiskleur, kleureffect en Blow-Out voor maar €99! Maak snel een afspraak online met onze kleurspecialisten.