De mooiste zomerlooks met highlights

31 mei 2018

Is jouw haar toe aan een zomerse upgrade? Ga dan voor de ultieme summer look en geef je haar een speels effect met subtiele highlights. Bij Cosmo Hairstyling creëren we graag de meest uiteenlopende looks met deze mooie kleurtechniek. Benieuwd naar wat je allemaal kunt met high-en lowlights in je haar? Bekijk hier de mooiste kleuringen gemaakt in onze salons!

Highlights & lowlights

Highlights zijn ontzettend veelzijdig: ze werken namelijk voor elke haarlengte en kleur. Met deze dunne strookjes in je haar zal je kleur een aantal tinten lichter uitvallen dan je basiskleur. Het resultaat? Een zomerse look alsof je net van het strand komt! Bij lowlights werkt dit juist andersom, deze stroken zijn een paar tinten donkerder dan je basiskleur en zorgen voor diepere tonen in het haar. Een hele mooie techniek om je look levendig te maken!

Benieuwd naar wat highlights kunnen doen voor jouw look? Bekijk hier dan alvast de mooiste kleuringen van dit moment gemaakt bij ons in de salon:

En, ben jij al klaar voor de zomer? Breng nu ook de zon in je haar met highlights en breng een bezoekje aan jouw favoriete Cosmo Hairstyling salon.