De mooiste Cosmo Touch-up looks so far..

05 mei 2017

Komt er binnenkort een gelegenheid aan die vraagt om een perfecte hairstyle? Dan hebben wij goed nieuws! De komende maanden hebben wij Cosmo Touch-up Weekends, hiermee scoor je een mooie look in 15 minuten voor maar €10. Van stoere Boxer Braids, romantische vlechten tot weelderige krullen : speciaal voor jou zetten we een kleine selectie van de eyecatchers van de afgelopen tijd in de schijnwerpers. Voor welke look ga jij volgend Touch-up weekend?

HAIR MAGIC

Bij Cosmo Hairstyling creëren onze stylisten iedere dag zóveel mooie kapsels, dat het bijna niet meer bij te houden is. Zoals je misschien wel weet zitten onze salons verspreid door het hele land. En dat betekent dat bijna iedere minuut van de dag er door onze stylisten weer een kapsel wordt omgetoverd tot een frisse, nieuwe haarstijl. Tijdens de Cosmo Touch-up weekends zorgde dit voor heel wat spectaculaire looks, bekijk ze hier en laat je inspireren voor jouw unieke hairstyle:

ROMANTIC BRAID

BOXER BRAIDS

THE BARDOT

WONDERFUL WAVES

PARISIAN TWIST

 

Wil jij ook eens zo’n Cosmo Touch-up Look uitproberen? De volgende data kan je in onze salons terecht voor ook een voordelige look voor maar €10!

do 11/05 – za 13/05
do 18/05 – za 20/05
do 08/06 – za 10/06
do 15/06 – za 17/06