Dit zijn de mooiste bruiloft kapsels voor dit seizoen

13 juni 2018

Nog héél even en dan mogen we weer wegdromen tijdens de mooiste ceremonies en leukste feestjes. Het bruiloft seizoen is misschien wel onze favoriete tijd van het jaar. En één ding is dan best belangrijk: het vinden van de perfecte look! Of je nu zelf in de spotlights staat of mag genieten van de speciale dag van iemand anders, dit zijn dé musthave bruiloftskapsels voor 2018!

HET VINDEN VAN JOUW LOOK

Naast je outfit is je haar natuurlijk een super belangrijk onderdeel van jouw ideale wedding look. Welk kapsel hier het best bij past? Dat hangt natuurlijk ook af van het type bruiloft. Ga voor een casual doch chique look voor die mooie bohemien wedding of kies voor een klassieke updo voor die stijlvolle ceremonie. Natuurlijk zit je met een mooie vlecht als de Vissengraat of Crown Braid altijd goed. Kijk je mee?

VISSENGRAATVLECHT

WEDDING CLASSIC

LOW BALLERINA BUN

FLOWER IT UP

LOOSE CURLS

CROWN BRAID

COSMO TOUCH-UP

Wist je dat je ook bij Cosmo terecht kunt voor een stijlvolle bruiloftslook? Informeer bij jouw salon naar de mooiste bruidskapsels. Ga je als gast naar een bruiloft? Kies dan bijvoorbeeld voor de Cosmo Touch-up service. Hiermee word jij binnen 15 minuten voor slechts €15 perfect gestyled in jouw favoriete look. Boek meteen online je afspraak!