De beste herfst cuts voor mannen

23 september 2016

De herfst is aangebroken en daar hoort natuurlijk ook een spetterende nieuwe coupe bij. Kleren maken de man maar alleen een goede haircut kan van diezelfde man een echte gentleman maken. Wij leveren inspiratie voor de beste looks die dit najaar zeker niet onopgemerkt zullen blijven.

De beste herfst looks 2016

Van halflang, los en krullend haar tot strak geschoren, kijkend naar de laatste runway shows en celeb looks brengen wij je volop inspiratie voor komend seizoen. Deze herfst zien we veel halflange kapsels, Bowl Cuts en warrige looks op de catwalk terug, makkelijk te stylen kapsels met een nonchalante twist. Ook spotte wij veel mannen met geverfd haar; naast natuurlijke kleuren zoals koper, zijn er ook kleuringen die eruit springen als zilver en platinum blond. Ook de strakke Combover blijft onverminderd populair. Een look die past bij elke gezichtsvorm en er is in alle soorten en maten. Met de kuif naar achteren gedragen, of juist naar de zijkant gekamd en mét of zónder scheiding; het kan allemaal!
Bekijk de verschillende looks hieronder:

WARRIG

PLATINUM SILVER BLONDE

DE COMBOVER

COPPER

BOWL CUT

POMPADOUR

HALF LANG

Zou je dit najaar ook wel met een nieuwe cut over straat willen? Laat je adviseren door een van onze stylisten en boek alvast een afspraak online.