De beste blonde to brunette make-overs

15 september 2015

Met een nieuw seizoen om de hoek wordt het ook weer eens tijd voor een nieuwe haircolor. Durf jij net als deze it-girls de move van blond naar bruin te maken?

COME OVER TO THE DARK SIDE

De dagen worden korter, de regen begint steeds vaker op de ramen te kletteren; it’s really becoming autumn. En met een nieuw seizoen in het verschiet wordt het hoognodig tijd voor een herfstachtige haarkleur. Tenminste, zo dachten deze used to be blondes er in 2015 wel over. It-girls zoals Blake Lively, Chrissy Teigen en Jessica Stam waagden de stap van blond naar brunette en wij zijn fan!

Natuurlijk kiest lang niet iedereen in het herfst/winter seizoen voor de brunette look. Zo hangt het er bijvoorbeeld helemaal vanaf of de kleur wel bij je skintone past. Voor de blondes die overigens niet te donker willen, maar wel een vleugje bruin in hun lokken willen is er ook nog eens de hotste haartrend van 2015 en 2016: Bronde.

Wat vind jij? Zijn deze it-girls prettier as blondes of als brunettes? Boek vandaag nog een afspraak voor een fall-vriendelijke hairdo!

Book here your appointment.