De Banana Bun is momenteel de populairste haartrend op Pinterest

08 maart 2017

Idealiter zou je iedere dag wel met een perfect kapsel je bed uit willen rollen. Maar in werkelijkheid gaat er toch wel een beetje zorg en tijd vooraf aan het creëren van een feilloze haarstijl. Als we Pinterest mogen geloven, is er nu echter een gulden middenweg. De ‘Banana Bun’ is de nieuwste haartrend, die ook nog eens super easy te maken is.

MESSY EN MAKKELIJK

De meeste haartrends vinden hun oorsprong in Frankrijk. En dat is met de Banana Bun al niet anders. Pinterest maakte onlangs bekend dat Parisiennes het kapsel namelijk massaal aan het pinnen zijn. Waarom? Waarschijnlijk omdat messy, maar stijlvolle haarstijlen all time favorite zijn bij de Franse dames. En al hélemaal al ze dan ook nog eens makkelijk zelf te fabriceren zijn.

maak de BANANA BUN ZELF

De Banana Bun is een nonchalante en rommelige lage variant op de typisch Franse lage knot. Maar dan nu hoe je deze bun zelf maakt. Je rolt je haar letterlijk op, en maakt het vervolgens vast met wat bobby pins. Als finishing touch een vleugje hairspray, et voilà! Jij bent er klaar voor om als een ware Parisienne over straat te flaneren.

 

Heb je iets speciaals op de planning staan of laat je de styling van je lokken liever over aan een Cosmo stylist? Dan is de Cosmo Touch-up misschien wel iets voor jou. Hiermee word je in slechts 15 minuten voor €15 perfect gestyled. Boek vandaag nog jouw Touch-up online!