Date night do’s: valentijns kapsels

09 februari 2015

Als je dit valentijnsweekend een date night hebt ingepland dan wil je er ongetwijfeld op je best uitzien. Want of je nu op een hot date gaat of juist de stad induikt om een nieuwe liefde te ontmoeten: een sexy kapsel is nooit mis. Laat je alvast inspireren door onze selectie van onweerstaanbare date night valentijnskapsels!

VALENTIJNSKAPSELS

Met het Valentijnsweekend in het verschiet wil je er weer op je finest uitzien. En dat vraagt dus om een kapsel dat je flink wat starende blikken zal opleveren. Maar ja, wat voor soort haarstijl maakt nu écht indruk op het andere geslacht?

DATEABLE HAIR

Soms hebben we het idee dat mannen het nooit zien als we iets anders met ons haar hebben gedaan. Maar onderzoek van Harper’s Bazaar US wijst uit dat er toch wat do’s zijn die de aandacht van de heren trekken. Zij vroegen een anonieme groep mannen wat hun favoriete looks zijn voor the opposite sex. Altijd handig om te weten….

1.  Staart met schuine scheiding, een wilde of een hoge ponytail

2. Big hair

3. Lang steil haar

4. Een kant naar achteren

5. Losse vlecht

6. Hoge knot of juist een lage knot

7. Beach hair

Wil je ook zo’n sophisticated look als je op date gaat? Kom dan diezelfde middag nog langs bij Cosmo Hairstyling langs voor een Cosmo Touch-up. Zo ben je in 15 minuten voor €15 verzekerd van perfect gestylde lokken.

Book here your appointment