Cosmo’s Silent Chair : Silence is Luxury

17 juli 2016

Je hebt van die dagen waarbij je het liefste aan alle drukte en chaos van het dagelijkse leven wil ontsnappen. So sit back and relax. Bij Cosmo vinden we het namelijk super belangrijk dat je optimaal kunt genieten van je behandeling en zijn we altijd op zoek naar manieren om je bezoek nog fijner te maken.

OVER DE COSMO SILENT CHAIR

Na een drukke werkdag is niets fijner dan je even helemaal te kunnen afsluiten, dat begrijpen we als geen ander! Uit onderzoek blijkt ook dat bijna de helft van de Nederlanders* niet zo’n zin heeft in een verplicht praatje met de stylist, maar liever in stilte geholpen wordt. Daarom bieden wij nu een geweldig nieuwe service: de Silent Chair.

Eenmaal plaatsgenomen in deze kappersstoel, waarvan elk Cosmo Hairstyling salon er minstens 1 heeft, kun je in alle rust genieten van de behandeling, een boek lezen of nog even doorwerken. Maak wat tijd vrij voor jezelf en geniet van een verdiend momentje in stilte, sssh…

Ook eens gebruikmaken van de Silent Chair? Bij het online boeken van je afspraak kun gemakkelijk kiezen voor de optie ‘Silent Chair’!

* Het onderzoek is uitgevoerd door PanelWizard onder 573 Nederlanders van 16 jaar en ouder, representatief naar geslacht, leeftijd, opleiding, gezinssituatie en arbeidsparticipatie.