Color make-over: The Cosmo Blend

26 juli 2016

Bij Cosmo Hairstyling we’re all about color. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, we zijn tenslotte hair professionals en geloven dat met de nieuwste kleurtechnieken wij jou kunnen laten stralen! Negen lucky ladies werden uitgekozen om tijdens de Cosmo Color Shoot een make-over te ondergaan met een van onze speciaal ontwikkelde kleurtechnieken.

THE TOTAL COSMO COLOR

Met een Total Cosmo Color voorzien we het haar van een mooie nieuwe basiskleur die wordt verrijkt door een uniek kleur effect dat speciaal is ontwikkeld door onze hairexperts. Dit effect wordt aangebracht in de bovenlagen van het haar wat dan weer resulteert in een levendige haarkleur met diverse, speelse nuances. Je kunt kiezen uit drie verschillende Cosmo Color effecten, namelijk the Cosmo Paint, Blend of Glow technique. Het resultaat van de Cosmo Blend zie je hier!

THE COSMO BLEND

The Cosmo Blend techniek is ontwikkeld om je haar een prachtig kleurenspel te geven. Hiervoor wordt gewerkt met Color ID en worden de bovenlagen van het haar verrijkt met diverse kleurtinten. Er ontstaat een perfect balans tussen licht en donker wat zorgt voor veel diepte. Een heel natuurlijke kleuring voor een volle en levendige look!

PIA

Pia kwam bij ons binnen met een lange pony en blond gekleurd haar met donkere uitgroei. Door middel van de Cosmo Blend techniek is voor een warm kleurpalet gekozen voor een diepe en volle haarkleur.

HELEEN

Heleen kreeg een zomerse musthave look. Zij ging van stijl donkerblond haar naar een luchtige volle hairdo. Door middel van de speciale techniek die bij de Cosmo Blend hoort werden de haren opgelicht voor een heel natuurlijk resultaat.

SOPHIE

Ga je liever voor een koele look? Ook deze zomer zijn grijstonen niet weg te denken. Sophie ging van licht blond naar een koele grijstint die is verrijkt met prachtige kleurnuances. Door een subtiele slag te creëren komen de verschillende kleurtonen nog beter uit. Afgestyled met een vlecht is dit echt een musthave festival look waarmee zij deze zomer zeker op zal vallen.

Ook je haar laten kleuren door een van onze colorexperts? Bij een Total Cosmo Color treatment kan je rekenen op een volledig nieuwe basiskleur en een van onze speciaal ontwikkelde Cosmo Color Effects. Laat je adviseren door een van onze stylisten en boek je afspraak vandaag nog!