Color make-over : The Cosmo Paint

09 augustus 2016

Bij Cosmo Hairstyling we’re all about color. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, we zijn tenslotte hair professionals en geloven dat met de nieuwste kleurtechnieken wij jou kunnen laten stralen! Negen lucky ladies werden uitgekozen om tijdens de Cosmo Color Shoot een make-over te ondergaan met een van onze speciaal ontwikkelde kleurtechnieken.

10 tips

THE TOTAL COSMO COLOR

Met een Total Cosmo Color voorzien we het haar van een mooie nieuwe basiskleur die wordt verrijkt door een uniek kleur effect dat speciaal is ontwikkeld door onze hairexperts. Dit effect wordt aangebracht in de bovenlagen van het haar wat dan weer resulteert in een levendige haarkleur met diverse, speelse nuances. Je kunt kiezen uit drie verschillende Cosmo Color effecten, namelijk the Cosmo Paint, Blend of Glow technique. Het resultaat van de Cosmo Paint zie je hier!

THE COSMO PAINT

The Cosmo Paint techniek wordt aangebracht in de bovenlagen van het haar met een fijn kwastje. Dit zorgt voor zachte en lichte keurnuances die het haar op een subtiele manier verrijken. Met de Paint techniek wordt gezorgd voor een natural kleurverloop van donker naar licht (er) in de door jouw gekozen haarkleur.

FEMKE

Het lange steile haar van Femke was toe aan een nieuwe frisse kleur. Om de uitgroei van haar donkerblonde haren te verbergen is gekozen voor een lichtblonde look met een zacht kleurverloop. Mooi natuurlijk haar met subtiele highlights voor een summer feeling!

EVA

Ook met kort haar zijn er volop kleur mogelijkheden. Eva’s donkere lokken werden opgelicht met warme bruintinten. Zo is er door middel van de Cosmo Paint techniek gespeeld met lichtere kleuren die meer lagen en diepte geven op een subtiele manier.

KAYLIE

Kaylie is een natural readhead en wilde weer trots zijn op haar rode lokken. Zij ging van donkerbruin gekleurd haar naar een uitgesproken rode koper tint. Door middel van de Cosmo Paint techniek zijn er verschillende kleurlagen aangebracht met een prachtig kleurenspel als resultaat.

SHARINA

Sharina heeft van nature donker en vol haar. Voor een zachte uitstraling is gekozen voor een warme kleurtint die meer levendigheid in het haar brengt. Door subtiele kleurschakeringen en het verloop van donker naar licht lijken haar lokken voller en komt de kleur van haar bruine ogen nog beter uit.

Wil jij de Total Cosmo Color treatment ook eens uitproberen? Laat je adviseren door een stylist van een salon bij jou in de buurt en boek je afspraak vandaag nog!