Booming haartrend: Balayage

06 augustus 2015

Jullie hebben ‘m al vast wel een keer voorbij zien komen. Want de balayage haartrend is meer dan booming. Maar wat is balayage nu precies?

EAU NATUREL MET DE BALAYAGE LOOK

Balayage, ook wel ‘tortoiseshell’ genoemd, is een natural look met een sunkissed look & feel. Denk aan een verfijnde mix van highlights en babylights in natuurlijke, coole tinten zoals babyblond of cool beige, die in subtiele vegen worden aangebracht aan de oppervlakte van het haar.

BALAYAGE; KAN DAT WEL BIJ MIJ?

Absoluut! De balayage techniek is namelijk geschikt voor ieder haartype, juist door het fijne gebruik van highlights. Dus of je nu een red head, een brunette of een blondie bent; the balayage is a perfect fit. Een extra leuk voordeel: deze niet-te-missen look van 2015 geeft nauwelijks uitgroei.

KEEPING THE SHINE

Om je balayage coupe zo lang mogelijk in perfect shape te houden is het belangrijk om je haar zo nu en dan te verwennen met verzorgende products. En als we het hebben over voedende products mag Potion 9 niet aan je dagelijkse routine ontbreken. Potion 9 is een diep voedend stylingsproduct vol met botanische ingrediënten dat je haar binnen no time weer in perfecte shape brengt.

Wat dacht je ervan… Ben jij net als blogger Negin Mirsalehi ready to Balayage?