Prep Cream - Zo blijft je haar de hele dag goed zitten!

27 mei 2021

We weten allemaal dat het eigenlijk heel slecht is om vaak je haar te stijlen, te krullen of – jawel – te föhnen. De hitte van deze styling tools beschadigt namelijk je haar, wat resulteert in ruwer, doffer en kwetsbaar haar. Maar no stress als je toch graag je haren krult of stijlt! De oplossing zit namelijk in een klein flesje: Prep Cream!

Hitte bescherming

Helaas zijn styling tools dus niet goed voor de gezondheid van je haar. Ondanks dat de meeste krul- en stijltangen tegenwoordig een speciale keramieklaag hebben om het haar te beschermen, moet je je haar extra beschermen voor je met deze apparaten aan de slag gaat.

Het officiële advies is dan ook om je haar niet vaker dan één keer in de maand de stylen met een hittetool. Is dit net iets te veel – of juist te weinig – van het goede? Gebruik dan onze Prep Cream . voor een optimale bescherming van je lokken! Breng voldoende styling cream aan op handdoekdroog haar. Style vervolgens je haar met een föhn, stijl- of krultang en voilà: een gezonde bos haar, zonder pluis! Het haar is mooi glad en wordt totaal niet verzwaard.

TIP: gebruik nooit een stijl- of krultang op nat haar, maar wacht tot je haar goed droog is!

 

Vocht bestendig

We weten nu dat de styling tools onze haren een opdonder geven, maar wist je ook dat een krul- of stijltang al het vocht uit je haar verdampt? Wanneer het vochtgehalte te laag wordt, breekt je haar af door de droogheid. Onze Leave-in van Cosmo Hairessentials  voorkomt dit proces en zorgt er juist voor dat je haar het juiste vochtgehalte behoudt!

Duurzaam

Onze producten bevatten geen sulfaten of parabenen en zijn geheel vegan en dierproefvrij, en dit merk je! De Prep cream maakt je haar namelijk heerlijk zacht en vermindert de kans op droge punten. Verder heb je echt niet veel nodig, dus kan je lekker lang met een flesje doen.

Ben je benieuwd naar de Prep Cream? Je bestelt hem hier!