Masters in Color! ColorID

09 oktober 2019

Ben jij uitgekeken op je kapsel en toe aan iets nieuws? Houd je van vol en levendig haar? Dan wil je vast en zeker kennis maken met onze unieke kleurservice, namelijk de Color ID. Wil je weten wat deze techniek inhoud? Lees dan vooral verder!

Time For Change

De Cosmo Color ID is een kleurbehandeling waarbij verschillende tinten aan je haar toegevoegd worden. Hiermee creëer je een volle, levendige maar vooral natuurlijke look. Onze Masters in Color laten hiermee zien dat er ook zonder highlights verschillende tinten in het haar aangebracht kunnen worden! Daarnaast zorgt het ook voor een mooie blending van verschillende kleurtinten voor een natuurlijke look. De Cosmo Color ID is voor allerlei verschillende haarkleuren toepasbaar.

De techniek is ontwikkeld om een prachtig kleurenspel aan je kapsel te geven. Zo ontstaat de perfecte balans waardoor jouw haar de diepte en speelsheid krijgt die het nodig heeft! Word je al enthousiast?

 

How it works

Onze Masters in Color willen natuurlijk het beste voor jou en je haar. Daarom hebben zij een aantal stappen opgesteld van hoe zij te werk gaan om jouw haar om te toveren in prachtige lokken.

1. Before

Onze kleurspecialisten bekijken welke verschillende kleurtinten het beste bij jou passen.

2. During

Voor het inwerken van de kleur kunnen we het haar in verschillende vormen vlechten of opsteken zodat het niet loshangt. Door de toevoeging van Color ID zullen de kleuren niet in elkaar overlopen.

3. After

Het eindresultaat! Een mooie blending qua kleuren.

 

See you soon!

Wil je je nog meer laten inspireren? In deze blog kun je nog meer lezen over de Color ID en hoe de Masters in Color jouw kapsel kunnen laten stralen. Kom snel langs bij een van onze salons of boek je afspraak nu online!